Šest krásných sester Mátlových: Zloba kvůli pohřbu jejich táty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šest krásných sester Mátlových: Zloba kvůli pohřbu jejich táty!

Tereza Mátlová dorazila na pohřeb otce s Jaromírem Soukupem.
Tereza Mátlová dorazila na pohřeb otce s Jaromírem Soukupem. (Blesk - Martin Hykl, Marek Pátek)

Nad bývalou partnerkou už dávno zlomil hůl. Muzikálového producenta Františka Janečka (75) ale zamrzelo, že jej rodina zpěvačky Terezy Mátlové (45) odmítla pozvat na pohřeb zakladatele rodu, dirigenta a sbormistra Lubomíra Mátla (†79).

Mátl zemřel 9. srpna po delším boji s Alzheimerovou chorobou, předtím jej jeho šest dcer umístilo do specializovaného ústavu. V pátek dopoledne se s ním rozloučily během uzavřeného obřadu v kostelíku v Řevnicích u Prahy, odkud jej pak vyprovodily na nedaleký hřbitov. Kromě rodiny se rozloučení účastnilo jen pár nejbližších.

Ať neposílá ani věnec

Terezu Mátlovou doprovodil nový přítel, televizní magnát Jaromír Soukup (51). Naopak chyběl právě Janeček, což vzbudilo údiv. Sám producent prý byl v šoku z toho, že mu rodina vzkázala, ať neposílá ani věnec! „Luboše jsem měl velmi rád a vážil si ho, proto mě to mrzí. Nestál jsem Tereze ani za to, aby mi napsala SMS. Nevěděl jsem ani, že Lubomír zemřel, ani kdy se koná pohřeb. Dozvěděl jsem se to až z novin. Pak mi zavolala jedna ze sester a dorazila mě tím, že nemám posílat ani věnec. Že kvůli tomu Tereza udělala skandál,“ potvrdil deníku Aha! sám Janeček.

Mátlová po rozchodu s Janečkem: Zasnoubená jsem byla už hodněkrát!

Cizí chlap místo tatínka

Dokud ale s Terezou chodil, rodina se jej nestranila, naopak! „Když byl Luboš nemocný, tak jsem se angažoval v nemocnicích, abych mu vyjednal péči, obvolával známé primáře. Teď jsem se dozvěděl, že Tereza v rodině přiznala zásluhy Soukupovi. Staral jsem se o Terezu a její rodinu dvanáct let, ale na pohřeb raději přivedla de facto cizího chlapa, který dělá tatínka mé dcery,“ posteskl si hudební boss, jenž má s Terezou Mátlovou 12letou dceru Emilly.

Peníze jim nesmrděly

Muzikálový producent přitom i po rozchodu s matkou své dcery dle svých slov finančně pomáhal celé rodině. „Ještě v březnu, když byla panika, že kvůli nákaze zavřou obchody, dal jsem Tereze pro rodiče dvacet tisíc korun, aby jim mohla nakoupit. Nebo před lety, když ještě bydleli v Pařížské ulici, přišla, že jim nefunguje topení, tak jsem ho zaplatil. Stálo to osmdesát tisíc. Jindy po mě chtěli zase půjčit pět milionů,“ vypočítává Janeček. Podle něj to dostatečně ilustruje povahu členů rodiny. „Podivuji se i nad tím, že šest dcer se nedovedlo o tátu postarat a daly ho do ústavu. Já bych to rodičům nikdy neudělal. Jediné slušné tam jsou Kateřina a Markéta,“ dodává hudební boss.

Šest dcer

Lubomír Mátl přivedl na svět s manželkou, hudební teoretičkou Jiřinou celkem šest dcer – kromě Terezy (45) ještě realitní makléřku Alžbětu (42), houslistku Marii (30) a zpěvačky Barboru (47), Kateřinu (41) a Markétu (35).

Subreta Tereza Mátlová: Propukla v pláč před kamerou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.