To se nedělá! Pikantní pozadí vztahu Soukupa a Mátlové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To se nedělá! Pikantní pozadí vztahu Soukupa a Mátlové

Tereza Mátlová
Tereza Mátlová (CNC_Martin Hykl)

Že to mezi operní divou Terezou Mátlovou (45) a Františkem Janečkem (75) úplně neklape, se nějakou dobu v kuloárech vědělo. Že ale tvoří novou dvojici s Jaromírem Soukupem (51) udělalo za jejich vztahem definitivní tečku. A to přitom nejvlivnější český producent považoval kontroverzního vlastníka TV Barrandov za přítele.

„Jaromír si soukromí úzkostlivě tají, nicméně to, že je s Terezou Mátlovou, není žádná novinka. Už jsou spolu déle a František Janeček dostal tuhle informaci od Terezy už před několika měsíci,“ řekl zdroj z okolí nového páru webu eXtra.cz.

Soukup se ke svému soukromí vyjádřit odmítl. Ale na celé věci je jistá pikantérie. František Janeček totiž prý měl podnikatele a majitele TV Barrandov považovat za svého přítele. „Bylo to samé Míro sem, Míro tam… Těžko říci, jestli jejich kamarádství tuhle změnu dresu přežije,“ vyslovil zdroj citovaného webu jistou pochybnost.



Přečtěte si
-bello-
13. 4. 2020 • 15:24

Kdy a kde a co naposledy Mátlová odzpívala v opeře ?Já ji jako operní divu neznám.Byla v nějakém muzikálu a jinak pod agenturou GoJa .Celkem bych řekla se tam holky našly.Ivanka o 40 let staršího Gotta a Mátlová o 30 let staršího Janečka a obě si zahráli v muzikálu.Mátlová dceru nevychovává, Janeček z toho má depky, vyrůstá jim spratek, asi jako je Kordula od Žilkové.
Soukup to nemá jednoduché vybrat si, protože se na něho lepí, ale měl by si najít adekvátní IQ.Tohle se mu ani u jedné nezdařilo a mít sice hezký, ale blbky je dost únavný. Co s takovým matrošem?

amej
12. 4. 2020 • 09:09

Na Kačku Brožovou holka nemá. Je lascivní každým coulem. Ale fakt je ten, že ustát Janečka ( i s jeho miliony) , to chce silný žaludek... Se Soukupem si asi moc nepomohla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.