Pozadí potupného konce Musila: Chování Soukupa zaráží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pozadí potupného konce Musila: Chování Soukupa zaráží!

Honza Musil moderoval Nebezpečné vztahy od roku 2016.
Honza Musil moderoval Nebezpečné vztahy od roku 2016.  (TV Barrandov)

Honza Musil (54) po pěti letech na TV Barrandov definitivně skončil. Jestli ale čekáte, že mu to nějak kulantně vysvětlil jeho šéf, tak jste na omylu. Prostě mu ze dne na den zrušil pořady a na pokusy vyhozeného moderátora o kontakt nereaguje.

„Nemluvil jsem s ním o tom. Snažil jsem se s ním zkontaktovat a bylo mi přislíbeno, že si promluvíme, ale nestalo se tak," popsal chování Jaromíra Soukupa (52) "odejitý" Musil na webu eXtra.cz a smířeně dodal: „Po pěti letech spolupráce bych si možná ten konec představoval trochu jinak, ale to se nedá nic dělat."

Honza Musil slavil 50! Proč kašle na doktory, když bojoval s leukémií?

Video se připravuje ...

Co bude ale s oblíbeným moderátorem v budoucnu? „Dále se budeme vídat na mém Instagramu a na Facebooku, než se otevřou další komunikační možnosti. Přátelé, děkuji vám za to, že jste, a děkuji za vaši přízeň, a to i nyní, kdy je moje mise v TV Barrandov minulostí,“ odpověděl na téma svého dalšího působení Honza na webu Expres.cz.

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bleskbulvar
28. 11. 2021 • 09:29

Nikdy nepíšu do žádných diskusí, většinou si tam řeší mindráky diskutující, nicméně musím říct, že pán jménem Soukup (nerad to říkám, ale nedá mi to) ve mě vzbuzuje vezkrze negativní emoce, pocity, nálady - jak kdo chce. Jeho sebestřednost je už přes čáru a přerostla v chorobu.
Neposlouchám jeho televizi, jen se někdy stane, že při přepínání uvíznu na pár vteřin na TV Barrandov a to mi stačí k určení přesné diagnózy tohoto odporného pána. Psychopat, slavomam, zamindrákovanec!!! A to nemluvím o jeho charakteru . kam vítr tam plášť. Až je ho člověku líto. Jsem zvědav, jak dlouho mu to všechno vydrží!

borka30
10. 10. 2021 • 23:33

Též mě připadá, že strašně zestárnul, byl to docela pěkný chlap, ale už není. Co se spojil s Kalouskem, s kterým si dobře notuje, tak u mě skončil. Povahu má příšernou. Vždy si najde někoho, koho napadá.

Uživatel_5549306
6. 10. 2021 • 09:13

môj príspevok ste prepísali úplne inak žiadne pozlátiť ani takto napísaný článok som Vám neposlala do diskusie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.