Dva dědečkové: Jak to vnímají Musilova vnoučata? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dva dědečkové: Jak to vnímají Musilova vnoučata?

Honza Musil (54) se raduje z přírůstku do rodiny: Je z něj už čtyřnásobný dědeček!
Honza Musil (54) se raduje z přírůstku do rodiny: Je z něj už čtyřnásobný dědeček! (instagram, archiv)

Zatímco někteří muži si i po padesátce pořizují první potomky, oblíbený moderátor Honza Musil (54) je již čtyřnásobným dědečkem. Větší kuriozitou je ovšem fakt, že se touto rolí pyšní i jeho partner Jakub Bialý (32).

Babičku vynahrazuje vitální dědeček, a vnoučátka se tak nemusí bát, že by se na návštěvě u prarodičů nudila. „Je to samozřejmě super, děti jsou skvělé. Manžel je sice docela mladý dědeček, ale alespoň si ho vnoučata pořádně užijí. Přeci jen je aktivnější než jiní dědečkové a babičky. Takže můžou spolu pořádně řádit," sdělil serveru ŽivotvČesku Honza Musil.

Honza Musil je již čtyřnásobným dědečkem!

Vzhledem k útlému věku všech dětí ještě nedošlo na dotazy, proč jsou v jedné rodině dva dědečkové. Není to ale pro ně nic neobvyklého, a tak zatím není důvod o vztazích v rodině hovořit do hloubky. „Děti jsou úplně v pohodě, jsou zvyklé. Ale možná je to také tím, že nejstaršímu je teprve šest, a tak nad tím ještě tolik nepřemýšlí a berou to, jak to je," vysvětlil Honza Musil.

Ukrutná bolest moderátorky Ester Janečkové (49): Opustili ji synové!

Video se připravuje ...

Moderátor, který nyní uvádí na charitativním portálu Donio pořad Nová šance, má z manželství s Ivetou Musilovou (55) dvě dcery. Mladší Veronika (32) je nyní pyšnou maminkou dvou kluků, starší Lucie (36) má naopak dvě dcerky. V rodině je tak živo, zároveň v ní panuje pohoda a všichni členové spolu dobře vychází. Není tedy vůbec neobvyklé, když se u jednoho stolu sejdou současní i bývalí partneři. Na návštěvách u potomků tak většinou bývají všichni prarodičové!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.