Velký návrat do televize! Honza Musil zapřáhl i partnera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velký návrat do televize! Honza Musil zapřáhl i partnera

Honza Musil a jeho partner Jakub Bialý
Honza Musil a jeho partner Jakub Bialý  (David Kundrát, profimedia.cz)

Pětapadesátiletý moderátor se vrací na obrazovky! Na TV Barrandov bude mít pořad s názvem Nová naděje. Bohulibý projekt má za cíl pomáhat lidem v nouzi a Musil na něm spolupracuje s partnerem Jakubem Garethem Bialým. 

„Informace pro všechny z vás, kteří mi psali a kteří si přáli pořad Nová naděje na televizních obrazovkách. Ano, dohodli jsme se s Jaromírem Soukupem a Barrandov.tv. Těšíme se na vás v sobotu 13.5. a neděli 14.5. 2023 vždy v 18.25 hodin na TV Barrandov," napsal Honza Musil na sociální síti. 

Jan Musil hovoří o rakovině a svých dcerách:

Video se připravuje ...



Autor: 

Přečtěte si
jiri martincik
12. 9. 2023 • 10:44

Čuňata mají v Česku zelenou!

Jana Nováková
11. 9. 2023 • 10:31

Jana Nováková č.2
Může mi někdo vysvětlit proč v tak důležitých věcech radí nějaký vyučený kuchař - číšník ? V TV Barrandov "účinkuje" pouze Soukup a Musil a to ke koukání není ani po stránce vzhledu,ani obsahu pořa­dů.Dě­kuje­me,o­dejdě­te !!!

Jana Nováková
15. 5. 2023 • 05:14

Tak na Musila a jeho rady nejsem vůbec zvědavá.On vystudoval psyc­holo­gii,s­ocio­logii nebo nějaký jiný obor na VŠ aby mohl radit lidem ve vztazích?V minulých pořadech se na lidi utrhoval,řval na ně,dokonce i někoho ze studia vyhodil a jakým právem? Chtěl tím docílit vážnosti té frašky?Ať se raděj věnuje vnoučatům a výrazně mladšímu partnerovi a dá si odchod!Ještě že si můžu TV v klidu přepnout.

Lukas xxldiskret
12. 5. 2023 • 03:41

Čau vyser se na lidi co něco mají proti tobě, když si myslím , že to děláš.Ses sám svůj a budeš.Ty seš borec bez debat­.Sebe­vedo­most,je supr.Ja jsem opak komplet ani nevím kolik mám ještě času,ale do ty doby ti budu fandit.Ty co drbou ***viny ať si zametou.A dej těm krivakum v TV pořádnej kotel.Mas na to.!A tvýho partnera neznám,ale bude ok,ty víš a poznáš.Skoda že,takových lidí není více,jako seš ty.Rad bych pokračoval ,ale nemám na to.A že se ti líbí kluci ,proč ne mě zas pěkný ženský.Drz se čau Lukáš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.