Copak je to za vlasáče? Musil a jeho ANO před 38 lety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Copak je to za vlasáče? Musil a jeho ANO před 38 lety

Honza Musil a jeho svatba
Honza Musil a jeho svatba (Instagram)

Dnes je už více než šest let šťastný po boku  manžela Jakuba Bialého (33), ale v minulosti už jednou „ano“ před oltářem řekl – a to své první manželce Ivetě (55) před 38 lety. Na sociálních sítích se pochlubil archivním snímkem právě z jejich svatebního dne. „Přísahala bych, že je to mladý Jiří Langmajer a je to ukázka z nějakého filmu," napsala pod fotku fanynka Zdeňka.

Honza s Ivetou se do sebe bláznivě zamilovali už jako studenti. Aby se mohli vzít, museli se dokonce nechat zplnoletit. Jejich společný život vypadal idylicky, vychovali spolu dvě dcery, Veroniku a Lucii, nicméně postupem času Jan zjistil, že ho přitahují spíše muži.

Honza Musil a jeho svatba

 

Rey Koranteng: Mám rád aktivní dovolenou, opalovat se nepotřebuji

Video se připravuje ...

I když to bylo pro Ivetu bolestivé zjištění, s Musilem všechno vyřešili bez hádek a dodnes jsou dobrými přáteli. Honzova bývalá žena dokonce dorazila i na jeho svatbu s Jakubem a všichni se společně navštěvují a fungují jako rodina. Iveta s Honzou jsou koneckonců už i prarodiči -  mají vnuky Matyáše (1) a Kubu (5) a vnučky Sáru (7) a Viktorii (3). „Děti jsou úplně v pohodě, jsou zvyklé. Berou to, jak to je," pronesl moderátor pro ŽivotvČesku.cz.

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jiri martincik
12. 9. 2023 • 10:47

Musil, poslední vyčuraný a hodně přihřátý ubožák!

miroslava13
28. 4. 2023 • 12:24

kecáte, spolu žádné děti se ženou nevychovával. udělal jednu dceru a po vojně zdrhnul k chlapovi. druhou dceru si bývalka vyvzdorovala, aby měla děti s jedním partnerem.

jodzr
27. 4. 2023 • 19:06

Pan Musil má partnera nikoliv manžela. Česko má jen institut registrovaného partnerství.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.