Honza Musil po největší ztrátě v životě: PLÁČ STŘÍDÁ ŠTĚSTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Honza Musil po největší ztrátě v životě: PLÁČ STŘÍDÁ ŠTĚSTÍ

Honza Musil
Honza Musil (David Kundrát, profimedia.cz)

Každá ztráta milovaného člověka je nesmírně bolestivá. Když oblíbenému moderátorovi Honzovi Musilovi (55) zemřela maminka, zažil patrně největší smutek v životě, teď už se pomalu, ale jistě začíná zase usmívat. Na sociální síti se podělil o radost, kterou mu dělá vnučka Sára. 

„Nebesa ať ti poskytnou klid a setkání s těmi, kteří tam na tebe čekali, maminko,“ loučil se Musil skrze sociální sítě s maminkou, která svět opustila 8. října. Ačkoli na ni denně vzpomíná, smutek vyvažuje malá vnučka Sára a je vidno, že je na ni náležitě pyšný. 

Honza Musil na rozloučení se Zagorovou: Je to tak příliš brzy...

Video se připravuje ...

„Sára už je velká školačka. Navíc je to rozumbrada a je moc šikovná. Asi nevíte, že umí řídit traktor a že ráda pomáhá na zahradě. Navíc hraje rugby a moc jí to baví! Každé setkání spolu si užíváme. Třeba to, kdy jsme dlabali dýně,“ připsal pod fotografii s malým děvčátkem. 

Honza Musil je dědeček nejen ukázkový, ale také i už čtyřnásobný! „Máme čtyři vnoučátka. Dvě holčičky a dva chlapečky. Sára, Jakub, Viktorie a Matyáš. Jsme šťastní,“ pochlubil se ku příležitosti narození posledního vnoučka Matyáška na Instagramu. 

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.