Láďa Hruška v šoku: Útok na policisty sekerou ukončila střelba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Láďa Hruška v šoku: Útok na policisty sekerou ukončila střelba!

Láďa Hruška
Láďa Hruška (Facebook)

Poslední den minulého roku byl krušný pro policii v Městci Králové. Ta přišla do střetu s mužem ozbrojeným sekerou. Dramatická situace dospěla až k momentu, kdy byli strážci zákona nuceni vytáhnout služební zbraně. Jak je svět malý, dokazuje fakt, že nebezpečný muž byl svého času v úzkém kontaktu s moderátorem Láďou Hruškou (44).

V celém případu hrál velkou roli alkohol, po jehož požití byl pachatel agresivní a začal demolovat zařízení domácnosti. Policii na něj nakonec byla nucena zavolat jeho babička. „Přítomnost policistů neakceptoval 34letý vnuk oznamovatelky, který byl zjevně pod vlivem alkoholu a na policisty, vůči kterým byl značně agresivní, útočil sekerou,“ zní prohlášení policie.

Jak bydlí koumák Láďa Hruška ve svém pražském bytě?

Video se připravuje ...

Jeho nebezpečné chování nezmírnily ani dva varovné výstřely z pistole, agresor proto bohužel musel být zastaven výstřelem přímým. „Z důvodu odvrácení jeho útoku proto použila policejní hlídka přímo zbraň proti agresivnímu muži, kterého dvakrát zasáhla,“ cituje policii server eXtra.cz. Web následně napsal, že muž utrpěl poranění stehna a lýtka. Hrozilo mu odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do šesti let. Soud nakonec rozhodl o dohledu obviněného probačním úředníkem.

V menších městech není ničím neobvyklým, že se mezi sebou obyvatelé znají. Jak se v tomto případě ukázalo, obviněný muž byl kdysi žákem moderátora Ládi Hrušky, jenž se před současnou prací věnoval pedagogické profesi. „Nejsme vyloženě kamarádi, ale jsme z maloměsta, takže se známe. On tu byl vnímaný jako dobrosrdečný člověk, který pomáhal slabším, proto ty zprávy v městečku způsobily šok. Moc bych mu přál, aby se z toho poučil a navždy zatočil se svými démony,“ reagoval na nešťastnou událost překvapený Láďa Hruška.

Páteční Prostřeno!: Nevhodná témata u jídla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.