Láďa Hruška v nejistotě: Drama na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Láďa Hruška v nejistotě: Drama na Primě!

Láďa Hruška
Láďa Hruška (Facebook)

Nova ho před lety proslavila, Prima se ho následně ujala a těží z jeho popularity dodnes! Jenže přišel zádrhel... Láďa Hruška (45) otevřel v létě v televizi debatu o nových podmínkách své smlouvy na moderování pořadu Vychytávky. A rozpoutal tím několikatýdenní dramatická jednání o svém dalším působení.

Deníku Aha! to potvrdilo několik zdrojů přímo z Primy. „Za vším byly finance! To se tady děje okolo všech moderátorů, autorů pořadů a jejich týmů,“ řekl nám jeden z informátorů. „Láďa nechtěl nějak výrazně přidat, ale jednal s nimi o tom. A nakonec se dohodli,“ doplnil. „S nesmírnou radostí oznamuji, že je titul kutil všuměl podepsán a prodloužen na další rok,“ oznámil moderátor na Facebooku.

Kapří biftečky podle Ládi Hrušky

Video se připravuje ...

„Děkuji za přízeň, budu bojovat dál až do skonání těla a snažit sa vás nezklamat,“ dodal a kdekdo z jeho slov pochopil, že jednání s televizí nebyla snadná. Na naše dotazy Hruška odpověděl několika úsměvy a obrázky hrušek. Na obrazovce by se měl s novými Vychytávkami objevit už v září.

15 tisíc za díl?

Podle zákulisních informací by mohl Hruška od září brát za jeden díl Vychytávek až 15 tisíc korun, což je nezdaněných 60 tisíc korun měsíčně. Díky vystupování v televizi pak dostává mnoho kšeftů kolem včetně moderování či vystupování na akcích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.