Televize Prima odhalila podzim! Nářez romantiky do plískanic | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Televize Prima odhalila podzim! Nářez romantiky do plískanic

Robert Urban a Emma Smetana tvoří netradiční dvojici.
Robert Urban a Emma Smetana tvoří netradiční dvojici. (Foto FTV Prima)

S podzimními plískanicemi přijde na Primu romantika – dobový výpravný seriál Eliška a Damián. Fešák Robert Urban (37) se konečně dočkal dobovky. „Mám rád období Casanovy, Itálie, rokoko. Bavilo mě na to koukat v televizi nebo si o tom číst,“ přiznala hvězda ZOO.

Pak se ale ukázalo, že žít by v minulých stoletích moc nechtěl. „V té době to nebyl úplně jednoduchý život. Hlavně nebyly sprchy, to já bych asi nepřežil,“ přiznal Robert. Na čistotu si potrpí. „Já se sprchuji minimálně dvakrát denně. Oni se koupali jednou za týden, to byl, mám pocit, svátek. Takže si myslím, že to nebyla úplně voňavá doba,“ komentoval současné výdobytky civilizace Urban. Z pohádek má jako romantik nejraději klasiku Tři oříšky pro Popelku.

Jordan Haj po bio léčbě alopecie: Možná skončím na přístrojích, ale budu mít krásné vlasy!

Video se připravuje ...

PRINCEZNOVSKÁ TRADICE

Jeho seriálová partnerka a představitelka Elišky Emma Smetana (35) zase prozradila, že má slavného prapradědečka, Jana Rotha (†72). „Byl kameramanem pohádek Pyšná princezna, Princezna se zlatou hvězdou na čele a Byl jednou jeden král,“ představila svého předka. „Opravdu si nevybavím pohádku, na které bych jako dítě, dospívající i dospělá neujížděla! A z tohoto hlediska jsem vděčná, že mám dvě dcery, že jim to mohu předávat a princeznovská tradice jede dál,“ pochvaluje si Smetana svůj domácí ženský svět.

ZASE JE Z NÍ POTVORA

Dominika Nesvačilová (32) se objeví jako zachránce rodiny Ovčíkových. Je dcerou Davida Ovčíka v podání Romana Štolpy (58) a nevlastní sestrou Jana Kopečného alias Kamila (33). Všechny okouzlí, ale jde jí jen o vlastní prospěch. „Kudy se přežene Dominika, tudy se valí problémy. Je to velmi chytrá a nebezpečná žena. Má rozjetých víc plánů, “ popisuje svoji postavu Nesvačilová. Už si sama nadělila přezdívku. „Moje Doňa Dominga, jak jí říkám, je hodně pestrobarevná. A že je to zase mrcha? Tvůrci ji asi nevidí ve mně. Já jako Denisa se svými postavami nemívám moc společného, mám ráda, když je co hrát.“

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu!

Video se připravuje ...

V ZOO BUDE DRAMA!

Diváci se mohou těšit i na další řadu oblíbeného seriálu ZOO. Přibudou nové zajímavé postavy. Veronika Žilková (61) si poprvé v životě zahraje uklízečku. Dostala jako rekvizitu kýbl a vytírá. „Moc mě baví jezdit s tím vozíkem s čisticími potřebami,“ směje se herečka. „Nesu si s sebou tajemství, které prozatím ví jen scenárista a já. Začnu tam pracovat z jediného důvodu. Chci se dostat k někomu, s kým mě pojí minulost.“ Její Petra působí velmi nenápadně, nechce na sebe upozorňovat. Chce zapadnout, aby mohla uskutečnit svůj takřka detektivní plán.

7 PÁDŮ S HVĚZDAMI

Nejsledovanější talkshow Primy 7 pádů Honzy Dědka už zná některé hosty, s nimiž si moderátor chce popovídat. Ve Švandově divadle přivítá například Milenu Steinmasslovou (68), Martinu Pártlovou(44) s partnerem i Štefana Margitu (66). Příležitost v pořadu dostanou opět i nejslavnější české kapely, hudebníci, zpěvačky a zpěváci, namátkou Mirai, Jelen nebo Tereza Černochová (40). Pořad bude na obrazovce v úterý.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.