Pohádková Řachanda Denisa Pfauserová (34): Porod se zvrtl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Pohádková Řachanda Denisa Pfauserová (34): Porod se zvrtl!

Denisa Pfauserová
Denisa Pfauserová  (David Kundrát)

Konec šestinedělí oslavila Denisa Pfauserová (34) i s miminkem na párty televize Prima v Trojském zámečku. Dceru Nailu vezla v kočárku a k ruce měla svou maminku.

Pohádková Řachanda se maminkou stala 16. června. Měla sice v plánu rodit do vody, ale na tenhle způsob porodu nakonec nedošlo. „Nakonec to dopadlo úplně jinak. Jak, to bych si ale chtěla nechat pro sebe. Pro mě je nejdůležitější, že malá je zdravá a obě jsme to s podporou mého přítele zvládly,“ řekla Aha! Pfauserová.

Pohádková Řachanda Denisa Pfauserová po šestinedělí: Porod neproběhl podle plánu!

Video se připravuje ...

Přiznala alespoň, že dcera nepřišla na svět přirozenou cestou. Nabízí se tedy jediná možnost, a tou je císařský řez, což ale herečka nepotvrdila. Mateřství si užívá a do práce se zatím nechystá. „Nějakou dobu si dám pauzu. My si to s přítelem moc užíváme, je krásné být rodiči,“ netají se kudrnatá kráska, která se objeví v komediálním seriálu Bodyguardi, podzimní novince na Prima Cool.

Herečka Denisa Pfauserová ve finiši těhotenství: Jak se chystá na porod?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.