Preissova nová záporácká posila ZOO: Kvůli roli přijde o prázdniny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Preissova nová záporácká posila ZOO: Kvůli roli přijde o prázdniny

Preiss coby Pivoňka s Bílinou alias Haďákem.
Preiss coby Pivoňka s Bílinou alias Haďákem. (Foto Aha! – Marek Pátek, FTV Prima)

Je to tak trochu danajský dar. Martin Preiss (50) dostal roli v primáckém seriálu ZOO, ale musí jí obětovat srpen, takže žádné prázdniny! Navíc nejde o žádného chlapce z nedělní školy. „Já bych ze své podstaty asi radši hrál ty hodný, ale děje se mi asi kvůli mému obličeji, že většinou hraju ty záporáky,“ posteskl si.

Syn slavných rodičů Jany (75) a Viktora (76) Preissových se objeví jako jeden ze souputníků Haďáka neboli Šimona Biliny (27) z dob jeho působení v Afghánistánu. Martin »Marty« Pivoňka nastoupí do zoologické zahrady jako posila marketingu. „Zatím nevím úplně přesně, kam se ta moje postava vyvine. Jsou jisté náznaky, ale samozřejmě to nemůžu prozrazovat dopředu,“ říká herec.

K úspěšné písničce KOUZ(L)OO seriálu ZOO vznikl i videoklip

Video se připravuje ...

Hodně času bude podle scénáře trávit před kamerou nejen s Haďákem, ale i se Sid čili Michaelou Pecháčkovou (19). „Neznali jsme se, ale oba dva jsou velmi milí už tím, že jsou podstatně mladší než já. Byli velice vstřícní a pochopitelně mi na začátku vykali. Nabídl jsem jim tykání, protože si nepřijdu tak starý, i když asi objektivně už to tak zřejmě bude...“ dodává Preiss s úsměvem.

Martina Preissová žije se třemi muži!

Video se připravuje ...

Vyznání manželky

Martin oslavil letos 14. června padesátiny. Manželka, herečka Martina Preissová (47), s níž má syny Šimona (13) a Matouše (10), na sociální síti zveřejnila čínské přísloví: „Miluješ-li mě, pak miluj i vrány na mé střeše!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.