Nová posila seriálu ZOO Martin Preiss: Ochrání syna Laurinové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nová posila seriálu ZOO Martin Preiss: Ochrání syna Laurinové

Martin Preiss
Martin Preiss (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, David Malík)

Zachová se jako pravý rytíř! Martin Preiss (50) v seriálu ZOO neohroženě vstoupí do bitky výrostků, aby zachránil seriálového synka Sabiny Laurinové (50). Herečka si ho nemůže vynachválit ani mimo kamery.

Mladý Eda v podání Vojtěcha Vovesného (17) se dostal do průšvihu a hrozí, že dostane nakládačku. Ještě že je poblíž právě Márty Pivoňka, kterého hraje Martin Preiss. Neohroženě vstoupí do bitky, chytí výrostky za flígr a tím ho zachrání. „S Martinem je fajn práce,“ pochvaluje si Laurinová. „Hraje se mi s ním dobře, je na něm vidět klid a profesionalita,“ nešetří herečka slovy chvály. Taky její seriálové Alici se Márty moc líbí, má z něj dost zamotanou hlavu. Stres a smutek z toho, že je vdova, už opadl a zřejmě by se novému vztahu moc nebránila. „Rozumím jí, dostala nový životní impuls. To ale nechápe její dcera Sid a bude to přinášet komplikace. Je to jako v životě, občas máte doma zataženo s mráčky, jindy slunce září,“ dodává Sabina.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

Ostřílený herec

Na place už je Vojtěch Vovesný jako doma. „S Vojtou se znám už z Modrého kódu, kde jsme spolu točili. Byl moc šikovný a vnímavý kluk, teď je z něj muž, který už mě přerostl,“ usmívá se Laurinová. Vojta si zahrál také v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.