Pavla Tomicová: Poprvé na veřejnosti s novou láskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavla Tomicová: Poprvé na veřejnosti s novou láskou

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Profimedia.cz)

Že by to byla láska? Herečka Pavla Tomicová (61) už zase září, a to i po rozvodu s Ondřejem Malým (57). Teď už ale hvězda seriálu ZOO není sama a partnera prý brzy ukáže i na veřejnosti!

Před dvěma lety o Vánocích se jí zhroutil svět, po zradě manžela se Pavla Tomicová sesypala, musela vyhledat pomoc odborníků a zhubla 35 kilo. Herec ze seriálů Banání nebo Agrometal Pavlu totiž opustil kvůli herečce Kristýně Kociánové (38), s níž už má syna!

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...

V nejhorší chvíli herečku naštěstí podržely kamarádky, pomohla i práce. Čas vše zahojil, Pavla je opět ve skvělé náladě a podle informací eXtra.cz je za tím nový muž! „Usmívá se jako měsíček na hnoji, a když se jí zeptáte, tak vám přizná: ano, jsem zase zamilovaná!“ dozvěděla se redakce od hereččiny kamarádky. 

O tom, že není sama, svědčí i text pozvánky na křest knihy pro Nadační fond Emil. V pozvánce jasně stojí – křtí herečka Pavla Tomicová se svým novým doprovodem. Jestli Tomicová skutečně dorazí i s partnerem, pak je jasné, že je to vážné a manželství s Malým zůstává už jen vzpomínkou.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.