Tomicová zpátky u Malého? Milostná linka ve hře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Tomicová zpátky u Malého? Milostná linka ve hře

Malý má údajně svého rozhodnutí litovat
Malý má údajně svého rozhodnutí litovat (Archiv)

Premiéra snímku Nikdy neříkej nikdy má po premiéře. Jedna z hlavních hvězd, herečka Pavla Tomicová (61), na ní ale nedorazila. Prý z pracovních důvodů.  V posledních dnech se mluví i o návratu k Ondřeji Malému. 

Pavlu Tomicovou aktuálně nejvíce zaměstnává natáčení seriálu ZOO, kde hraje po boku Michala Suchánka. Právě fakt, jestli se Suchánek rozhodně v seriálu zůstat, anebo jej opustit, by měl do budoucna zamávat i jejím osudem. Třeba poté přijde její životní role. Tomicová se měla údajně svěřit, že by se chtěla vymanit z typických rolí.

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...

„Pavla i kvůli tomu, jak obrovsky psychicky náročné období zažila v soukromí, a také z důvodu, že nechce pořád navěky být už jen ta legrační bába, sní o tom, že by jí měli napsat nějakou milostnou linku. A vím, že se jim s tím už svěřila a oni souhlasili,“ měl prozradit zdroj webu eXtra.

V poslední době se spekuluje i o dalším zemětřesení v osobním životě. Podle webu Stars24.cz se měl Malý vyjádřit, že svého rozhodnutí opustit Tomicovou lituje. Jak to skutečně je, však není známo, ani jeden z bývalých partnerů o svém vztahu nemluví. 

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...
Malý 



Přečtěte si
Jana Nováková
3. 8. 2023 • 11:12

Tomicový přeju hezké role a příjem­ného,­sympa­tický­ho a hlavně věrnýho chlapa.Byvalýho manžela Malýho bych nepustila ani na dvorek natož do bytu.Ztratila by svou hrdost a možná i děti by si ji přestali vážit.Držím jí pěsti.

ELLA Průšová
29. 7. 2023 • 17:58

Vy tu píšete hnusně, né jen o mně, mně bulvár nezajímá, dělám si úsudek sama! Na diskuzích se nevyžívám, to jste mně opravdu rozesmál, píši, co jsem viděla, u čeho jsem byla, ale nikdy nenapíši, co někdo někde povídal! Svůj život mám, mám 5 vnoučátek, jestli víte, o čem píšu! Nazdar!

Uživatel_5457057
29. 7. 2023 • 07:14

"Milá" ELLO .... každý, kdo zde tak hnusně píše o jiných lidech, je zlý člověk!!! A vy jste jedna z nich ... vaše příspěvky všude tam, kde vy se objevíte jsou zlé a urážlivé. Takže já vás rozhodně neurážím, vy taková zlá osoba jste. A přitom ty lidi vůbec neznáte, pouze dáte na to, co napíše Bulvár. Tady píšete, že pí.Tomicové hráblo ... tak to jste na omylu. Bohužel hráblo vám, zřejmě nemáte žádný svůj život, pouze se vyžíváte na diskuzích. Už vám to psalo více lidí, jste známá firma

Dianthos
28. 7. 2023 • 22:39

Heleno, legrační jste Vy! Někdo miluje hlouběji a oddaněji a rozchod nese hůře. Jiný si okamžitě hledá nového partnera a je nad věcí. Kritizovat charakter citlivé herečky je hloupé.
Láska přichází v každém věku. I ve filmu i v realitě. Tak ať si jí Pavla prožije dvakrát!

Eva Svoja
28. 7. 2023 • 19:41

Páni Tomicová zažila nevěru na kterou nebyla připravená. Já ji fandím a chci říct, že lásku můžete potkat v každém věku. Změna při výběru jiných typů rolí ji také neuškodí. Jen tak dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.