Tomicová překonala peklo a potká lásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tomicová překonala peklo a potká lásku

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Profimedia.cz)

Krach dlouholetého vztahu s Ondřejem Malým (57) srazil herečku psychicky zcela na kolena. Těžké mraky se ale podle všeho již rozplynuly a Pavla Tomicová (60) opět září spokojeností jako sluníčko!

„Role bude menší, jsem za to strašně ráda, neumím si to jinak představit, při tom náporu představení. Obdivuji kolegy, kteří šli do větších rolí. Moje role mi je hrozně sympatická, je to Audrey, pasačka koz a ovcí, a potká lásku,“ natěšeně prohlásila Pavla Tomicová podle Super.cz na tiskovce k Letním shakespearovským slavnostem, kde si zahraje v komedii Jak se vám líbí.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Léčba prací očividně zabrala, jak dosvědčuje i zpěvaččina nejmenovaná kamarádka na webu eXtra.cz: „Pavla se z toho dostala. A dala se do kupy psychicky i zdravotně. Úplně v pohodě už je tak tři měsíce. Chvilku to sice trvalo, ale dnes už je to zase stará dobrá vysmátá holka."

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.