Tomicová po zradě manžela jen září: NOVÝ CHLAP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tomicová po zradě manžela jen září: NOVÝ CHLAP!

Pavla Tomicová si sáhla na dno
Pavla Tomicová si sáhla na dno (Archiv)

Nedávno si sáhla na dno, po rozchodu s exmanželem Ondřejem Malým (57) se hvězdě ZOO Pavle Tomicové (61) doslova sesunula půda pod nohama. Herečka výrazně vyhubla, v největším emočním vypětí rušila i natáčení. Jenže teď zase září a podle všeho za to může nová známost.

„Když si uvědomím, jak roztěkaná a bez nálady byla poté, co jí to Ondra udělal, a jak je plná života, usměvavá, veselá a přímo šťastná teď, tak je úplně jasné, že se toho změnilo hodně. Zamilovanou babu poznám na sto honů, i kdyby zapírala. Ale když se jí na to jedna z nás zeptala, přiznala, že je znovu zamilovaná. Ale víc nám o něm neřekla, ani slovo,“ potvrdila eXtra.cz její blízká přítelkyně, která si z pochopitelných důvodů nepřála být jmenována.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Lze se jen domnívat, zda jde o známost ze známých kruhů, či se raději Tomicová drží hesla "dvakrát do stejné řeky nevstoupíš" a hledala v jiných vodách, nicméně důležité je, že je zase plná elánu. 

Oblíbená herečka byla za herce Ondřeje Malého provdaná 19 let. Během manželství se jim narodila dcera Anežka, spolu pak vychovávali ještě jejího syna Adama z prvního manželství. Ani v tomto případě neměla Tomicová na růžích ustláno. První manžel během vztahu zjistil, že jej přitahuje stejné pohlaví. Malý ji pak opustil kvůli mladší kolegyni Kristýně Kociánové, která mu v roce 2022 porodila dítě. 

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.