Velká změna u Tomicové! PO ZRADĚ LÁSKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velká změna u Tomicové! PO ZRADĚ LÁSKA

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Aha! Pavel Machan)

V osobním životě zažila partnerský pád na dno a po dlouhých letech čelí Pavla Tomicová (61) takovému druhu volnosti, o který se sama neprosila. Co ovšem není snadné v realitě, může být o něco jednodušší ve světě seriálu. A tak si oblíbená herečka u scénáristů ZOO vyprosila milostnou zápletku.

Herecké povolání je zajímavé mimo jiné i tím, že si díky němu člověk může plnit přání, která se ve skutečném životě plní spíše postupem času, nikoli mávnutím proutku. A protože herečka Pavla Tomicová v soukromí přišla o jeden z hlavních pilířů životních jistot, buduje si ho alespoň v seriálu.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

Prázdnotu a smutné chvíle to zcela nevyplní, jistá psychická kompenzace to ovšem je. „Pavla i kvůli tomu, jak obrovsky psychicky náročné období zažila v soukromí, a také z důvodu, že nechce pořád navěky být už jen ta ,srandovní bába‘, sní o tom, že by jí měli napsat nějakou milostnou linku. A vím, že se jim s tím už svěřila a oni souhlasili,“ svěřil se eXtra.cz zdroj blízký herečce.

Pavla Tomicová září v seriálu ZOO, kde ztvární veterinářku Anežku. Jejím seriálovým exmanželem je herec a bavič Michal Suchánek (58), toho ale scénáristé ze seznamu možných nápadníku vyškrtli. Koho tedy seriálové zvěrolékařce přivane osud do cesty? To ještě není zcela jisté...

Suchánek vychovává Genzera desítky let: Neúspěšně!

Video se připravuje ...

„Momentálně se její vztahová linka píše. Produkce pořád dumá, jestli jí dají někoho ze stávajících herců, nebo přivedou někoho zvenčí, někoho nového. S Pavlou, kterou tu máme všichni moc rádi, je ale trošku problém v tom, že vypadá trošku starší, než kolik jí ve skutečnosti je. Musíme tomu jejího partnera přizpůsobit,“ vysvětlil serveru zdroj s informacemi o seriálu ZOO. Jak pro herečku, tak i pro její postavu to ovšem bude čerstvý vítr do plachet. 



Přečtěte si
Uživatel_973012
23. 11. 2023 • 17:39

Vy s ní neděláte. Dejte už s ní pokoj. Když byla silná, slušelo ji to. Teď vypadá na 90.

Jana Nováková
11. 9. 2023 • 16:16

Už jsem někde psala,že Tomicová by měla ze seriálu zmizet.Její projev je mdlý­,nezá­živný,­mluví v jedný tónině,prostě ten rozchod s tím připlešlým hubeňourem ještě nevydýchala.A sebou ať vezme Pecháčkovou a Burešovou .

Jana Nováková
10. 8. 2023 • 19:35

Píšete,že Tomicová září v seriálu ZOO .
Tak to je pravej opak.Vypadá a mluví jak jak robot.Na ní je ještě moc vidět ten rozchod s manželem.Monotónní hlas a nepřítomnej výraz.Já bych ji partnera do seriálu nehledala,já bych ji poslala na dlouhou služebku do ZOO v Austrálii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.