Pecháčková v ZOO: DRSNÝ ZÁKAZ KVŮLI ROLI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pecháčková v ZOO: DRSNÝ ZÁKAZ KVŮLI ROLI

Michaela Pecháčková v ZOO
Michaela Pecháčková v ZOO (FTV Prima)

Být hlavní hvězdou seriálu má svá pravidla. Své o tom ví i hvězda seriálu ZOO, herečka Michaela Pecháčková (19), jež musela pro roli leccos obětovat.

Ne že kvůli roli musela seriálová Sid razantně měnit image, jisté změny ale podstoupit musela. Po letech se kupříkladu, chtě nechtě, zbavila svého poznávacího znamení. Tím byly tmavší vlasy a ofina, s níž byla po léta sžitá. Role Sid si totiž žádala delší blond vlasy. A tak šly kadeřnické nůžky stranou a místo nich nastoupila světlá barva.

Michaela Petřeková dostane do spárů Davida Gránského

Video se připravuje ...

K profesionálce musí navíc Pecháčková docházet pravidelně, aby na Sid nebyla znát žádná změna. Tvůrci seriálu postavě předepsaly dlouhé světlé vlasy, o které seriálová hvězda musí pečovat. Jakýkoli výkyv od těchto instrukcí není povolen. „Jakmile mi holky v maskérně řeknou, že je třeba údržba účesu, tak volám kadeřnici Blance, že je čas. Řídím se tedy podle toho, jak je třeba a jak moc jsou odrosty vidět na kameře,“ cituje herečku server Prima ŽENY.



Přečtěte si
Jana Nováková
11. 9. 2023 • 16:09

Pecháčková nemusí obětovat vůbec nic,stačí když navždy zmizí z obrazovky.A sebou může vzít Burešobou i Urbana.

yokky
9. 9. 2023 • 15:10

HahA🤣­🤣🤣🤣🤣🤣🤣­🤣😂😂😂😂😂­😂😂😂😂😂😅­😅😅😅🤡🤡🤡­🤡🤡😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.