Burešová v obavách z blízkého konce: Vyjádření z první ruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Burešová v obavách z blízkého konce: Vyjádření z první ruky

Eva Burešová je do Přemka Forejta čím dám víc zamilovaná.
Eva Burešová je do Přemka Forejta čím dám víc zamilovaná. (Instagram, archiv)

Natáčení Slunečné a následně Zoo zajišťuje Evě Burešové (30) už několik let stabilní příjem, a ne malý. Teď se ale možná všechno změní. Na paty jí totiž šlape Emma Smetana (35), kterou televize obsadila do romantického seriálu Eliška a Damián. Eva má přirozeně obavy o svou budoucnost. Oprávněné?

Ačkoli novému formátu i obsazení Emmy Smetany televize dává velkou šanci, o svou vlajkovou loď se ochudit nenechá. Seriálu Zoo žádný konec nehrozí, stejně jako oblíbené postavě Viktorii Janečkové. 

Burešová sice zpočátku vyjádřila jisté obavy, nicméně teď už se vše uklidnilo. „Utichlo to. Trochu to zavlálo, zafoukalo, byl tu lehký stresíček, ale dnes už je Eva zase úplně v pohodě,“ potvrdil eXtra.cz zdroj ze štábu.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...

„Navíc ani není důvod nějak na sebe žárlit. Emma Smetana není rivalka Evy. Seriál Eliška a Damián bude mít několik dvanáctidílných cyklů, to Zoo je trvalka, běžkyně na dlouhou trať. Prozatím to s ní vypadá tak, že se těsně před prázdninami 2024 dotočí zatím poslední díly, které se odvysílají do konce června. A pokud do té doby všechno půjde stejně jako dnes a nějak rapidně neklesne sledovanost, hned se podepíše pokračování. Damián a Eliška opravdu neslouží jako náhrada Zoo, ta jede dál,“ doplnil zdroj. 

A kdyby náhodou televize z nějakého důvodu přeci jen ke zrušení ZOO přistoupila, Eva se o svou budoucnost bát beztak nemusí. „I kdyby Zoo skončilo, Bureška stoprocentně dostane důležitou roli v navazujících projektech. Žádná jiná možnost tady ani není. Je to naše hlavní želízko v ohni,“ řekli také lidé z televize. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
pragver
27. 8. 2023 • 08:44

Květa Nechutová
24. 8. 2023 • 16:18

Já jsem proto, aby skončila.

ELLA Průšová
23. 8. 2023 • 15:23

No, já bych tak jistá nebyla, ona máma Emmy Smetany, je známá paní Monika Pajerová / 89 rok/ a celý klan, toho rodu, Diensbírů, nehledě na to, že tam láme kámen cihlu, jsou to opravdu výtečníci! Tam jsou všichni příbuzní, včetně Bursíka, který si nakonec vzal bio masu! Já nemusím ani jednu!

Celebrity-chachacha
23. 8. 2023 • 11:50

ZOO už je jenom trapný .

Drahomíra Řezníčková
22. 8. 2023 • 23:32

Myslím že se Eva Burešová o svoji budoucnost na Primě bát nemusí. A i kdyby tak moc hezky zpívá. Na rozdíl od Emy Smetany a jejího manžela, kteří se snaží být zpěváky a moc jim to nejde. Jinak seriálu podle obsazení a ukázek dávám 3 z 10. Tak uvidíme, ale určitě si i tento seriál své diváky najde 🍀🍀🍀

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.