Hvězda ZOO Eva Burešová: VÁŽNÝ PROBLÉM PO TĚHOTENSTVÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Hvězda ZOO Eva Burešová: VÁŽNÝ PROBLÉM PO TĚHOTENSTVÍ!

Eva Burešová ukázala bříško
Eva Burešová ukázala bříško (Instagram, CNC)

Přestože se Eva Burešová (29) dostala nedlouho po porodu druhého syna Tristana Williama (11 měsíců) hned do formy, stále ji trápí problém zvaný diastáza neboli rozestup břišních svalů. Ten někdy způsobí, že herečka a zpěvačka vypadá, jako by byla opět v pátém měsíci. Hvězda primáckého seriálu ZOO na to upozornila sama na svých sociálních sítích.

5 minut a dost

„Je asi pět minut za den z celkových čtyřiadvaceti hodin, kdy se kouknu do zrcadla a řeknu si – hele, dobrý je to... Pak se zase najím a bříško se mi kvůli diastázi nafoukne na pátý měsíc těhotenství,“ posteskla si Burešová u snímku, který pořídila skrze zrcadlo. Na něm hraje prim její dokonale ploché a vyrýsované bříško. „Nevadí. Ono to bude jednou zase dobrý. Žiju z těch pěti minut,“ konstatovala Eva.

Strie jsou sexy

Z nedokonalostí svého těla se nehroutí, naopak z nich udělala své přednosti. „Strie na zadku pro mě vždycky byly děsně sexy. A ty na břichu beru jako první obrázky mých dětí. A to je super,“ popsala dvojnásobná maminka svůj pohled na život. „Kdybych dneska prošla kolem sebe, tak se plácnu po zadku! Ale nikdo tam nebyl, tak jsem se alespoň v těch plavkách vyfotila, protože se cítím super,“ dodala Burešová.

Holky na víně: Eva Burešová o mateřství a rodině

Video se připravuje ...

Co je to diastáza a jak se léčí?

Břišní rozestup až diastáza je rozestoupení vaziva a přímých břišních svalů vedoucí od hrudní kosti ke sponě stydké. Přímý břišní sval se skládá ze dvou pruhů a mezi nimi rozestup vzniká. Nemusí se vyskytovat v celé délce a neřešíme oblast pupíku. Vzniká při velkém tlaku dutiny břišní na její stěnu (těhotenství, obezita, špatné držení těla, přetížení). V těhotenství je rozestup účelný pro uložení miminka. Měl by se stáhnout sám do šesti měsíců po porodu, později se řeší speciálními cviky či operativně.

Má dva kluky

Kromě Tristana Williama, jehož otcem je šéfkuchař Přemek Forejt (36), má Eva ještě syna Nathaniela (6) s muzikantem Michalem Krásným (39), který je ale krátce po porodu opustil.

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.