Pláč, který nejde zastavit: Burešová promluvila o Forejtovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pláč, který nejde zastavit: Burešová promluvila o Forejtovi

Přemej Forejt a Eva Burešová
Přemej Forejt a Eva Burešová (Foto archiv Blesk)

Tak tohle opravdu byly narozeniny, jaké mají být. Přemek Forejt (35) připravil Evě Burešové k třicetinám doslova nálož emotivních zážitků, ze kterých se herečka a zpěvačka nyní vypovídala na Instagramu. Smích, slzy, štěstí, radost ani láska rozhodně nechyběly. 

New York je město nekonečných možností a pro Evu Burešovou bude jeho poslední návštěva patrně navždycky srdcovou záležitostí. Zvlášť poté, co tu navštívila muzikál Hamilton, který sleduje už pěknou řádku let. „Teď jsem ho mohla konečně vidět naživo. Nebudu kecat, bulela jsem už po cestě do divadla. Prostě celý život studujete muzikál, koukáte v televizi a ve škole na všechny ty záznamy z těch legendárních kousků a najednou jste tady. Blázinec. Naprostý. Doják. Naprostý. Zážitek. Nadpozemský,“ neskrývala dojetí. 

Eva Burešová: Můj druhý porod byl prostě boží!

Video se připravuje ...

„Bečela jsem před. Během i po a po cestě zpátky taky. Tak moc, že jsem z toho měla migrénu, takže jsem si musela dát prášek na bolest a jít spát. Prožila jsem fantazii,“ dodala Burešová v jednom ze svých posledních příspěvků na Instagramu. 

Forejt se ukázal jako partner, který Evě splní, co jí na očích vidí. „Tahle osoba mě zazásobila zážitky na roky dopředu. Nejenže díky němu já můžu být tady, ale každý den mám naplánované nové a nové zážitky, a kdykoliv narazíme na novou výstavu nebo obchod, co by se mi mohl líbit, bez problému vcházíme do dveří. Trpělivě mě nechá prohlížet si památky, a dokonce jsme hodinu byli v obchodě s kameny, ezo krásami a on mi tam ještě přinesl čaj, abych dodržovala pitný režim. Takhle, jestli vnitřně zuří, nevím. Ale nedává mi to najevo a to je, myslím, ta láska,“ vysekla mu veřejně poklonu. 

Speciál 7 pádů Honzy Dědka k 30. výročí Primy: Burešová o líbání s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
3. 8. 2023 • 00:23

Kde měli ty dětičky?Pitný režim si hlídali,ale co rodičovské starosti?

Martin Kos
2. 8. 2023 • 14:03

Burešová se zbláznila-) prý přinesl mi čaj v ezo obchodě abych dodržovala pitný režim tak ta má dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.