Hvězda ZOO Eva Burešová: Na luxusní sny nemá peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Hvězda ZOO Eva Burešová: Na luxusní sny nemá peníze

Zpívá dobře, ale lidé ji znají hlavně jako seriálovou herečku.
Zpívá dobře, ale lidé ji znají hlavně jako seriálovou herečku. (Foto FTV Prima, Michal Charbulák, Martin Hykl, ara)

Kdysi ji znala jen hrstka lidí, díky účinkování v primáckých seriálech Slunečná a ZOO si ale Eva Burešová (29) na hmotnou nouzi nemůže stěžovat. Zahrála si dokonce i v reklamě. Na jeden sen ale sexy brunetce peníze chybí!

Díky účinkování v seriálech si podle informací deníku Aha! mohla přijít na hezkých pár milionů. Jen za Slunečnou, kde si zahrála mladou statkářku, za dva roky inkasovala až 4 600 000 korun. V době natáčení mívala Eva 12 natáčecích dnů, každý oceněný 16 tisíci. Pak plynule přesla do role v seriálu ZOO, kde si finančně určitě nepohoršila. Zpívající herečka si teď přesto postěžovala: „Přála bych si dvoumístného sporťáka. Jestli ho máte někdo doma, drahýho, tak prosím. Já na něj nemám peníze.“

Holky na víně: Eva Burešová

Video se připravuje ...

Dávno pryč jsou přitom roky, kdy byla Eva na výchovu syna Nathaniela (6) sama. Teď je třetím rokem šťastně zadaná. S šéfkuchařem z kulinářské soutěže Masterchef Přemkem Forejtem (36) už mají i potomka, syna Tristana (1). „Mně se ty sporťáky moc líbí. Mám ráda rychlou jízdu, líbí se mi starší auta, ale nejsem typ člověka, který by vyhazoval peníze za auta. Mám dvě děti. Já teď kupuju lego a bodíčka,“ dodala herečka. Co dalšího na sebe Eva Burešová prozradila uvidíte dnes od 21:35 v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, speciálu k výročí 30 let TV Prima.

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
20. 6. 2023 • 11:05

Paní Evo mlčte, už jste trapná jak na půdu!!!! Prachů máte jako šlupek a ještě si stěžujete, že na sporťáka nemáte, se odstěhujte do Ameriky a tem se nabídněte do seriálových filmů, třeba to kápne více. Jsem z Vás naprosto zhnusená, v této době mluvit o luxusních autech, když celá země je v bídě. Jste nenasytná sebestředná a hloupá ženská, to by inteligentní žena z pusy nevypustila... že se nestydíte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.