Nečekaná událost v ZOO: Tři miminka Burešové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Nečekaná událost v ZOO: Tři miminka Burešové

Chlapečky od sebe Eva s přehledem rozezná.
Chlapečky od sebe Eva s přehledem rozezná. (Foto FTV Prima)

Do primáckého seriálu ZOO se hlavní hrdinka Viky vrátila s malým Péťou, kterého hrají hned dvě mimina. „Každý je úplně jiný. Matyáš je větší, je to kus chlapa, a Viktor je zase jemnější,“ prozrazuje na kluky Eva Burešová (29).

Pobavilo ji, že diváci považovali seriálové dítě za jejího druhorozeného syna Tristana Wiliiama (10 měsíců), jehož otcem je porotce MasterChefa Přemek Forejt (36).

Zlatíčko, ale...

Herečka přiznává, že nějaký čas přemýšlela o tom, že by bylo dobré mít tak miminko u sebe a na očích, ale potom to zavrhla. „Pro děti je to natáčení stejně náročné, jako pro nás. Musí se jet v tempu a na nikoho se nečeká. I když Tristan je extrémně zlatý. Nepláče, jenom když chce jíst, a to zabrečí jen v tu chvíli, kdy už mu něco připravuju,“ usmívá se maminka Eva.

ZOO: Eva Burešová se vrací na obrazovku coby Viky Janečková

Video se připravuje ...

Kluci, střídání

Na začátku natáčení měla většinu obrazů s křehkým Viktorem. „Točili jsme spolu, tak jsme byli na sebe zvyklí. Byl i klidnější a teď se to celé otočilo. Viktor moc točit nechce, pláče, a tak se často mění za odolnějšího Matýska,“ popisuje současnou situaci herečka. Když byli kluci malincí, byli si prý docela podobní. „Ale už z toho vyrůstají a mají samozřejmě i jinou povahu,“ vysvětluje Burešová s úsměvem.

Herci jim odrůstají

Tvůrci oblíbeného seriálu budou asi brzy muset řešit problém, protože se chlapečkové přestávají podobat. Rostou jako z vody a každý jde jinou cestou, nebudou se moct před kamerou střídat. Vnímaví diváci, kterých je stále okolo milionu, by se jistě ozvali...

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.