Eva Burešová v ZOO: Intimní poznání s Klusem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Eva Burešová v ZOO: Intimní poznání s Klusem!

Sbližování Evy a Tomáše...
Sbližování Evy a Tomáše... (Foto FTV Prima, ara)

Splnil se jí sen! Eva Burešová (29) se coby Viky v primáckém seriálu konečně sblíží s Filipem v podání Tomáše Kluse (37). „Když mám dát před kamerou pusu, tak se ani nestydím,“ svěřila se herečka. Na písničkáře se moc těšila.

Když nastoupil do seriálu, ona právě odcházela plnit mateřské povinnosti. Proto je nadšená a práce se jí stala radostí. „Toužila jsem se s ním seznámit a teď spolu točíme každý den. Jsme pořád spolu, máme hromadu obrazů... To poznání přišlo a je daleko hlubší, než jsem si představovala,“ přiznává herečka. Skutečnost v jejím případě předčila očekávání. „S Tomášem jsme si sedli krásně. Je pro mne velkým učitelem, pracuje se s ním skvěle a hraje se mi s ním moc dobře,“ prozradila Burešová.

Eva Burešová se konečně sblíží s Tomášem Klusem

Video se připravuje ...

Líbání bylo proto naprosto v pohodě. „Problém nastává, když mám někoho svádět. To mi nejde ani v soukromí,“ přiznala Eva, jak to má doma s šéfkuchařem z MasterChefa Přemkem Forejtem (36), jejichž synkovi Tristanu Williamovi je teprve devět měsíců. Přemek má ještě dceru Stellu (9) a Eva syna Nathaniela (6), jehož otcem je jazzový baskytarista Michael Krásný (39). Malý Tristan je jejich prvním společným potomkem. 

Má se Forejt začít bát?

Chválou na kolegu Kluse Burešová opravdu nešetří. Snad to Přemek Forejt unese. „Máme stejný smysl pro humor, což je na place výhoda. Obzvláště tehdy, když vás čekají zajímavé scény. Když si sednete i lidsky, tak je to super a toho si moc vážím. Tomáš dělá dobrou náladu od rána do večera, všem,“ říká Burešová.

Vinaři v šoku! Konec sklípků a koštů? Kalouskův návrat a Burešová má ochranku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.