Burešová místo radosti pláče: HROZNÝ BOJ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Burešová místo radosti pláče: HROZNÝ BOJ!

Eva Burešová láká sexy fotkami na koncertní šňůru
Eva Burešová láká sexy fotkami na koncertní šňůru (Filip Soukup)

Eva Burešová (29) má jedno turné za druhým a jak sama už několikrát potvrdila, plní se jí tak její dětský sen. Vyprodané haly a davy fanoušků ji tak dojímají, že má často problém ukočírovat svoje emoce a proudy slz, které se jí hrnou do očí. 

„Jsem hrozně vděčná za to, že jsem se k hudbě vrátila teprve před třemi lety a už jsem schopná takhle vyprodávat kluby, kulturáky a sály. Při mém prvním turné jsem to vůbec nečekala a jsem z toho úplně hotová,“ podělila se o svou radost pro CNN Prima News na čtvrtém koncertě EVA TOUR 2023.

Burešová a Forejt: Z čeho byl Přemek nervózní? A jak se Eva cítí po porodu?

Video se připravuje ...

„Jsem strašná plačka, vše mě rozbrečí, takže hrozně bojuju s tím, aby se to nestalo během vystoupení. Vracím se zpátky do dětství, kdy jsem si tohle vše strašně přála,“ přiznala také, že má dost často  na mále.

Podpora fanoušků ji dobíjí pozitivní energií. „Chci jenom poděkovat, protože díky vám si plním své sny a díky vám můžu tohle všechno zažívat, protože kdybyste nebyli vy, tak nejsem já,“ vzkázala jim.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.