Burešová vrní blahem: Nejlepší rozhodnutí v mém životě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Burešová vrní blahem: Nejlepší rozhodnutí v mém životě

Eva Burešová láká sexy fotkami na koncertní šňůru
Eva Burešová láká sexy fotkami na koncertní šňůru (Filip Soukup)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) učinila minulý rok rozhodnutí, které ovlivnilo celou její rodinu. Dnes ale nelituje, ba naopak. Společně s přítelem Přemkem Forejtem (35), synem Nathanielem, Přemkovou dcerou Stellou a jejich společným synem Tristanem Williamem, se přestěhovala na venkov.

Ve velkých městech se nikdy necítila tak úplně jako doma. „Já jsem z malého města, takže už mi to chybělo. Odstěhovat se na venkov bylo nejlepší rozhodnutí a jsem ráda, že jsme to udělali. Našli jsme jedno z nejkrásnějších míst, kde se cítíme dobře. Už bych neměnila," svěřila se Burešová pro ŽivotvČesku.cz.

Eva Burešová a Přemek Forejt: Umístění ve Slavíku pro mě není důležité

Video se připravuje ...

„Líbí se mi, že jsou tu skvělí sousedé, člověk má vždy ke komu zajít na kafe, vždy se někdo zastaví a pomůže, když zrovna máte práci na zahradě. Ráno přijde syn od sousedů, jestli může Nathánek ven, to je skvělé. Pro děti je tady spousta akcí a zábavy, je to úžasné," vychvaluje svůj nový domov herečka.

Daří se jí po všech stránkách, před několika měsíci porodila zdravého synka Tristana Williama, což je její první společný potomek s šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Žije ve svém vysněném domě a nedávno se dokonce vrátila zpátky do své milované práce. Natáčí nové díly seriálu ZOO a taky hraje hlavní roli v muzikálu Bodyguard, kde ztvárňuje hvězdnou Whitney Hustonovou.

ZOO: Eva Burešová se vrací na obrazovku coby Viky Janečková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Radek Polák
30. 3. 2023 • 14:44

Trestán William , dobré ! Doufám , že až klučík nabere sílu a rozum , za to jméno ji skopne že schodů! 😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.