Drsná kritika Burešové: Holka z vykřičeného domu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsná kritika Burešové: Holka z vykřičeného domu

Eva Burešová
Eva Burešová (archiv Blesku)

Eva Burešová (29) se po porodu syna Tristana bleskově vrátila do formy, a to nejen po vizuální stránce, ale i po té pracovní. Kromě toho, že už zase natáčí divácky oblíbený seriál ZOO, má zas sebou i úspěšnou premiéru muzikálu The Bodyguard. Pozornost nebudil ale pouze její výkon, nýbrž i šaty, které po představení oblékla. 

Burešová vynesla sexy model z dílny návrhářky Zuzany Lešák Černé, který odhalil její dokonalé křivky. Zlatý model z transparentního materiálu, který byl korunován vysokým rozparkem však nabil hejtrům. 

„Nechápu, proč tyhle lascivní nanynky mají pocit, že čím toho mají na sobě míň, tím vypadají více sexy, bohužel, je to naopak, vypadají vulgárně. A speciálně paní Burešová,“ zpucovala její vzhled jedna z fanynek. Podle zjištění deníku Super šlo ještě o jeden z těch slušnějších komentářů. Našli se i tací, kteří zpěvačku přirovnávali k dívkám z vykřičeného domu.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...

Některým nevadily ani tak šaty, ale rovnou Eva celá. Ty dlouhé náušnice jí prodlužují už tak dlouhý obličej,„ objevilo se mezi hejty. Pozornost se stočila i k účesu. „Proč jí nějaký kadeřník neporadí, jaký účes by pro ni a její trojúhelníkovou hlavu byl vhodný," zněla další výtka. 

Negativní komentáře ale Burešové žíly netrhají. „Já jsem si své šaty na premiéru užila na 100%. Cítila jsem se nádherně a taky že mi to slušelo. Nikdo po mě nemůže chtit, abych ve svých 29 letech chodila zahalená jako nějaká jeptiška. Na to budu mít spoustu času až budu hoooodně stará. Zatím si budu užívat výstřihy a odhalené nohy. Protože můžu. Díky bohu 21. století - dobrý den,“ vzkázala přes sociální sítě s tím, že se domnívá, že podobné diskuze by se pod články objevovat neměly. 

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.