Hvězdy bez make-upu šly s kůží na trh: Šminky, nebo příroda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdy bez make-upu šly s kůží na trh: Šminky, nebo příroda?

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Archiv)

Většina celebrit si na veřejnosti potrpí na upravený vzhled, jehož základem je u žen samozřejmě i dokonalý make-up. Některé české krásky šly ale s kůží na trh a fanouškům se ukázaly tak, jak je příroda stvořila!

Bebarová inspiruje: Věk je jenom číslo!

Herečka Tereza Bebarová (47) se netají tím, že se má se ráda taková, jaká je. A s tím určitě souvisí i její celoživotní postoj. „Je pro mě důležité, co dávám svému tělu,“ hlásá. Moderátorka pořadů Sama doma a Peče celá země tak nemá problém na sociální sítě vystavovat své fotky bez make-upu a inspirovat tak další ženy skutečností, že věk je pouze číslo.

Burešová je, jaká je: Sebeláska a ženství

Dvojnásobná bronzová slavice a herečka Eva Burešová (29) je známá propagací sebelásky, ženství a zdravého sebevědomí. „Jsem, jaká jsem a taková budu, všechny svoje další kroky nechám na osudu,“ je úryvek z její písně a zároveň i propagační věta Eviny první koncertní šňůry Eva Tour 2023, během které navštíví deset českých a moravských měst.

Tereza Bebarová z Peče celá země: Proč pláče u štrůdlu své babičky?

Video se připravuje ...

Brodská jako holčička: Úsměv jí ubírá léta

Stále mladistvý vzhled Terezy Brodské (54) obdivují nejen její fanoušci, ale i přátelé a kolegové. „Vypadáš jako holčička!“ opakuje bývalá první dáma Dagmar Havlová (69) pod téměř každou fotografií bez make-upu, kterou Tereza přidá na sítě. Po většinu času chodí ale Tereza na veřejnosti precizně a vkusně nalíčená. Její typický zářivý úsměv jí ale dělá mladší, ať už líčidla použije nebo ne.

Kloubková s překvapením: Chce to trošku slunce!

Z moderování znají diváci televize Nova Kristinu Kloubkovou (46) spíše výrazněji nalíčenou, proto pro ně pak může být kontrast její odlíčené tváře překvapením. Kristina je totiž světlý typ, který má bez líčidel nevýrazné řasy i obočí. „Jako slunečnice každý den, otáčím se za sluncem,“ připsala Kloubková ke své fotce a fanoušci souhlasí – chce to trochu sluncea a barvy do bledé tváře.

Decastelo o 13 kilo lehčí: Receptem je otužování!

Také Eva Decastelo (44) je známá výraznějším líčením a skoro už typická je pro ni rudá rtěnka. Pořád je to ale také máma dvou dětí, která na líčení někdy nemá čas – nebo chuť. Recept na krásu a štíhlé tělo má ale Eva jasný: „Otužovat se je důležité! Aktuálně jsem o 13 kilogramů lehčí, a to mě baví,“ přiznala Eva ke konci loňského roku. A zajisté jí svědčí i zamilovanost, s fotografem Tomášem Třeštíkem (44) je to totiž láska jako trám.

Eva Decastelo komentuje první dovolenou s Třeštíkem: Překvapilo nás to oba!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5402054
5. 2. 2024 • 05:48

Já to s líčením taky moc nepřeháním. Většinou si vystačím jen s řasenkou a sem tam k tomu přidám tužku na linky nebo stíny. Spíš než líčení mě baví se vonět . Mám různé parfémy z http­s://ww­w.esen­sino­.cz/ a střídám je podle nálady. Bez navonění bych nevyšla ven .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.