Snové dědictví po Hanzlíkovi: Desítky milionů pro Terezu Brodskou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Snové dědictví po Hanzlíkovi: Desítky milionů pro Terezu Brodskou?

Jaromír Hanzlík má obrovský majetek
Jaromír Hanzlík má obrovský majetek (David Malík, Jakub Poláček, Daniel Černovský, Google, archiv)

Herec Jaromír Hanzlík (75) rozhodně nepatří mezi celebrity, které by rozhazovaly peníze na všechny světové strany. I když by nemusel, žije poměrně skromný život a raději investuje do toho, co má budoucnost. Díky tomu si jeho syn a možná, že i nevlastní dcera Tereza Brodská (54) jednou přijdou na pořádný balík. Zvlášť, když už je vše zlé zapomenuto. 

Zatímco v kariéře se Jaromíru Hanzlíkovi vždy dařilo, už takřka od osmdesátých let patří k nejobsazovanějším a také nejlépe placeným hercům, v rodinných vztazích zrovna není zrovna dvakrát kovaný. Jediný syn David (54) s ním deset let nemluvil, Tereza Brodská, na jejíž výchově se podílel poté, co se sestěhoval s její mámou, herečkou Janou Brejchovou (83), jej veřejně z Hanzlíka přejmenovala na »Hajzlíka« a několikrát promluvila o teroru, který musela jako malá trpět. Ostré hrany se jim podařilo v obou případech otupit až nedávno...

Taková normální rodinka – první český sitcom

Video se připravuje ...

„Jaromír měl výchovný tendence ke všem, rozhodl se, že mě převychová a zpětně mu jsem vděčná. Ta výchova byla ale místy fakt tvrdá. Ale pomohlo mi, když tam byl Jaromírův syn David, to jsme na něj byli dva,“ mluví dnes už s pokorou o otčímovi Brodská. Pochopení pro jeho styl života vyjádřil i jeho syn. „Táta má neuvěřitelný nápady, je to s ním záživný život, ale musí to být všechno v jeho tempu. A tomu tempu se strašně těžko stíhá,“ popsal Jaromíra David v nedávno odvysílaném dokumentu, který shrnoval Hanzlíkův život. 

Že ale Hanzlík na svou rodinu myslí v tom nejlepším slova smyslu, je i přes občasné bouřky zcela zřejmé. Za svůj život totiž pořídil spoustu nemovitostí, které vydají na bezstarostný život. Podle zjištění Blesku má na svém kontě tři byty v centru Prahy s odhadní cenou 30 milionů korun, rodinný dům v Nespekách u Benešova a dva pozemky, oba se přitom nacházejí na lukrativních adresách - v Benešově a na Jičínsku. 

7 pádů Honzy Dědka: Jakou školu života dostal Hanzlík od Miloše Kopeckého?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ludmila Říhová
27. 2. 2023 • 22:00

S takovým dědictvím se musí žít jedna radost, nemám pravdu? Představuji si že ani kupovat takový http­s://ww­w.fi­neca­se.cz­/zah­radni-nabytek/ zahradní nábytek nemusí být žádný problém. Já co teda tak nějak vím, tak je důležité se zaměřit i na to aby měli lidé pravidelný přísun peněz, protože jedna jediná výplata nedělá neskutečné bohatství bohatstvím.

pragver
24. 2. 2023 • 14:39

No, to úplně tak není pravda. Nevím, jak to bylo v pubertě, ale s malým Davidem jezdil na hory do stejný chalupy jako my a byla s ním vždycky velká sranda ! Nepřipadalo mi , že by byl na Davida nějak přísnej, zlej nebo se mu nevěnoval !

ELLA Průšová
23. 2. 2023 • 00:00

pragver; no jistě, má syna, o kterého se nestaral, on je v soukromí hodně zlej a panovačnej, Hrál dobráky a zatím je naprosto jinej!

mirek kacarabcin
22. 2. 2023 • 13:06

Jste hloupí a myslíte jen na peníze..

zdrclamrdka
21. 2. 2023 • 20:37

Terezka má svoje prachy a není jich zrovna málo. Obrovský balík má po svém tátovi, jehož filmy patří mezi naše klenoty. Přibližně stejný balík jednou bude mít po mámě. Hanzlíkova možná almužnička je pro Terezku docela zanedbatelná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.