Šok v dokumentu o Hanzlíkovi: Vystřižené záběry s Brodskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šok v dokumentu o Hanzlíkovi: Vystřižené záběry s Brodskou

Jaromír Hanzlík byl partnerem tvrdým a nesmlouvavým.
Jaromír Hanzlík byl partnerem tvrdým a nesmlouvavým.  (Foto: archiv ČT)

Léta s Jaromírem Hanzlíkem, dlouho očekávaný dokument věnovaný nadcházejícím 75. narozeninám slavného herce, odvysílala včera Česká televize. Ve filmu režiséra Viktora Polesného (73) ale nejsou společné záběry Hanzlíka a Terezy Brodské (54) z loňského podzimu, když se během práce na dokumentu potkali. Proč? Na to nám režisér, hlavní aktér filmu, ani Česká televize neodpověděli.

Brodská vedla s Hanzlíkem řadu let veřejnou válku. Stále mu v rozhovorech i svých statusech na sociálních sítích připomínala, jak byl na ni přísný v době, kdy ji vychovával během života s její maminkou Janou Brejchovou (82). Během loňských Vánoc mu ale na Instagramu odpustila. Deník Aha! se krátce nato dozvěděl, že usmíření mezi oběma herci nastalo už v listopadu, právě během natáčení dokumentu Viktora Polesného.

Taková normální rodinka – první český sitcom

Video se připravuje ...

„Oba byli v dobré náladě a štáb si je při tom natáčel. Bylo to krátce poté, co Tereza Brodská dokončila před kamerou vyprávění svých vzpomínek na pana Hanzlíka,“ řekl nám zdroj z místa natáčení. „Dokument má tuto podobu, pan Hanzlík ji schválil,“ odpověděl na náš dotaz vyhýbavě režisér Polesný. Rozmyslel si snad Jaromír Hanzlík při kompletaci dokumentu, aby jeho záběry s Brodskou ve filmu byly?

„Jaromír do toho nemluvil vůbec. Občas si něco přál, občas mi něco sdělil, že by byl rád, aby tam něco bylo,“ tvrdí Viktor Polesný. V dokumentu nebyly ani společné záběry Hanzlíka s jeho synem Davidem (54), ačkoliv se s ním Jaromír také po natočení jeho odpovědí na place setkal. Vše tedy nasvědčuje tomu, že režisér Polesný chtěl udržet jednu linku dokumentu, ačkoliv si musel být vědom, že společné záběry s Brodskou by potěšily fanoušky obou herců.

Vnady paní pivovarníkové, ukřičený strýc Pepin a přehlídka filmových hvězd se vybaví každému, kdo jednou viděl Postřižiny

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
nemocna
12. 2. 2023 • 12:29

No hrůza za mlada frajér, štramák a ted tlustej s bachorem až hrůza, ke všemu se člověk doví jaký je povahově doopravdy, ne jak ve filmech milý, obětavý, srandovní skvělý mladík a muž, ale tvrdý, neobměkčovaný, zlý, mstivý a namyšlený povyšující nad ostatními, jak jsem jej milovala tak se mě zhnusil

defakto
12. 2. 2023 • 10:20

... mám za to , že Brodská v tom filmu dostala dostatek prostoru , ten film totiž nebyl o ní , ale o životě pana Hanzlíka .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.