Brodská se chystá za Brejchovou do LDN: OSLAVÍME TO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brodská se chystá za Brejchovou do LDN: OSLAVÍME TO!

Tereza Brodská, Jana Brejchová
Tereza Brodská, Jana Brejchová (Foto: Karel Kopáč, ara)

U příležitosti autogramiády knihy Moje máma Jana Brejchová vyplula na povrch bolestivá vzpomínka Terezy Brodské (54) na vánoční svátky, které tehdy hodně obrečela. Co se stalo?

„Když mi bylo třináct let, mamka s Jiřinou Jiráskovou dostaly šanci jet do New Yorku za Milošem Formanem. To bylo ještě před revolucí, takže toho využily a jely. Bohužel to vyšlo přes Vánoce a zůstaly tam asi měsíc a půl," zavzpomínala Tereza Brodská na krušné svátky bez milované maminky v Sedmičce. 

Jana Brejchová – největší ikona československého filmu

Video se připravuje ...

„To byly takový hodně smutný Vánoce, protože jsem je strávila jen s tatínkem, dědou, babičkou a máma mi tam chyběla," okomentovala tehdejší bolest herečka. Jak se ale říká, čas jen nejlepší lékař a tak Janě Brejchové (82) už dávno odpustila. „Vždycky za ní jezdíme dopoledne a oslavíme to," prozradila Brodská ohledně návštěv maminky  v léčebně pro dlouhodobě nemocné na Štědrý den.

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.