Brejchová poslala vzkaz z LDN: Manželství jsem litovala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brejchová poslala vzkaz z LDN: Manželství jsem litovala

Jana Brejchová a Jaromír Hanzlík
Jana Brejchová a Jaromír Hanzlík (Foto: M. Pátek, M. Hykl a archiv)

Jedna z nejkrásnějších herečk vůbec, Jana Brejchová (82), je už osmým rokem na oddělení pro dlouhodobě nemocné. Podle slov její dcery, Terezy Brodské (54), ale neztrácí životní nadhled. Důkazem jsou její paměti, které se právě sepisují!

Právě v nich se totiž Brejchová zcela otevřela Brodské a promluvila upřímně hlavně mužích a manželství. První její velkou láskou byl Miloš Forman. S tím byla celé čtyři roky, pak se zamilovala do německého herce Ulricha Theina. Ale ani s tím to nevyšlo.

Brejchová o sestře Janě: Je mi jedno, že umře! A trápení Gottové. Timo vyhrožuje a chce peníze

Video se připravuje ...

Na opravdovou lásku si musela počkat. Našla ji ve Vlastimilovi Brodském (†81). „Bróďa neztrácel čas. Pozval mě do divadla na Válku s mloky, na nejlepší představení, o kterém věděl, že je v něm výborný. Jakmile jsem ho uviděla na scéně, byla jsem na lopatkách. Já se tehdy snad ani nezamilovala tolik do chlapa jako do herce. V Mlocích tančil, zpíval, hrál. Všechno geniálně. Samozřejmě účinkoval i v jiných hrách, tam mne ovšem rafinovaně nepozval – zřejmě v nich nebyl tak dobrý. Ale na mločí kreaci mě dostal,“ prozradila v chystané knize Jana Brejchová.

I přestože se původně brát nechtěli, nakonec do toho praštili - v pátek třináctého. „A samozřejmě jsem toho později litovala, stejně jako v předchozích manželstvích. Prožili jsme spolu ale moc hezký čas,“ dodala herečka.

Gott má špatnou krev! A Brejchová přišla o oslavu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
caribika
16. 6. 2022 • 07:17

Nechápem, ako môže niekto ľutovať manželstvo s človekom, ktorého určite musela mať rada a mala s ním krásnu dcéru. Brejchová ani vo vyššom veku myšlienkovo nedozrela.

stalaning
15. 6. 2022 • 10:04

To je normální, že ženská neví, co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane.

alusinek
14. 6. 2022 • 15:49

Brejchová spíš nevěděla,co chce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.