Popraskaná a hnusná? Adamovská ve stopách Brejchové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Popraskaná a hnusná? Adamovská ve stopách Brejchové

Premiéra Léta s gentlemanem: Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Premiéra Léta s gentlemanem: Zlata Adamovská a Petr Štěpánek (Blesk:David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan/CZECH NEWS CENTER)

Zlatě Adamovské by šedesát tři let hádal málokdo. Aby také jo. Herečku totiž v kondici udržují vnoučata, kterým se věnuje, kdykoli má volnou chvilku. Má ale ještě jeden fígl na to, jak zastavit roky. Poradila jí ho Jana Brejchová (82)

„Teď jsem je měla doma čtyři dny, chodila a s nimi spát v devět a vůbec mi to nevadilo,“ prozradila o vnoučátkách Adamovská deníku Super a dodala: „Člověk si s nimi uvědomí svoje psychické i fyzické limity.“ S dětmi si dává pořádně do těla. Čas s nimi totiž tráví aktivně - miluje procházky a nezdráhá se je vzít i ven na kolo. 

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se na kolegy

Video se připravuje ...

Dostatek péče věnuje i své pleti - na radu Jany Brejchové nevynechává důležité rituály. „Jana Brejchová mi dala spoustu rad do hereckého života, ale i o tom, že pokud se člověk obličejem živí, měl by se o něj starat. Dvacet minut na odličování nevynechám, ani když přijdu z mejdanu. S obličejem je to stejně jako s koženými botami. Když se o ně nebudete starat, budou popraskané a hnusné. A nechceme být přece popraskané a hnusné,“ řekla také s nadsázkou. 

Na Adamovské se pozitivně podepisuje i spokojený vztah. Již několik let žije v manželství s Petrem Štěpánkem. Prý se ještě ani jednou nepohádali. „My jsme se vyhádali v minulých vztazích,“ prozradila Adamovská pro iDnes.cz. 

Zlata Adamovská & Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Olga Davidova
26. 1. 2023 • 11:43

Slyšela jsem mluvu mojich vrstevníků:Klecany prý nebyly ničím zajímavé,jedině tím že tam bydlela Zlata Adamovská a Olga Vobořilová.Teď už zajímavé jsou,a hodně. Díky skvělému starostovi,jen tak dál Dane

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.