Hvězdy Zlata Adamovská a Jana Krausová: Stárnou s grácií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Adamovská a Krausová: Hvězdy stárnou s grácií!

Zlata Adamovská s Janou Krausovou a violoncellistkou Terezií Kovalovou přijali pozvání majitelky salonu Barbary Vykusové.
Zlata Adamovská s Janou Krausovou a violoncellistkou Terezií Kovalovou přijali pozvání majitelky salonu Barbary Vykusové. (Foto: Archiv Silky salon)

Mohly by přednášet o tom, jak si zachovat mladistvý vzhled bez drastických zásahů chirurgů. Zlata Adamovská (63) s Janou Krausovou (68) stárnou s grácií a noblesou. Obě herečky odmítají invazivní metody v péči o pleť, protože pro jejich práci je důležité zůstat přirozené a ne mít tvář sice bez vrásek, ale postrádat veškerou mimiku.

Nejdůležitější je dle obou dam dostatek spánku, žádný stres, pravidelná péče a spokojenost.

Denní rituál

Zatímco Jana nikdy nepodstoupila žádný zákrok, Zlata přece jen jeden menší přiznala. „Jediné, co jsem kdy podstoupila, byla operace očních víček, ale to tak nějak patří k věku a má ji dnes kdekdo,“ řekla Aha! herečka během líčení v kosmetickém Silky salonu s tím, že má samozřejmě své kosmetické rituály. „O pleť pečuji ráno, večer a samozřejmostí je kvalitní kosmetika. Přijdu z představení, zapnu si televizi, poslouchám, co bylo ve světě a pomaličku se tak dvacet minut v klidu odličuji. Je to takový malý rituál a vyplatí se důslednost. Je to stejné jako se vším, o co pečujete,“ dodala Zlata, jež stejně, jako starší kolegyně září na prknech Studia Dva.

Zlata Adamovská & Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...

Užila si ho

Jana je vyznavačkou spíše přírodní cesty za krásou a v soukromém životě chodí nejraději nenalíčená, protože v divadle si make-upu užije dost a dost. „Osobně sázím na co nejjemnější přírodní kosmetiku. Nemyslím si, že bychom jako herečky potřebovaly nějakou nadstandardní péči, ale máme tak trochu zodpovědnost zůstat přirozené,“ svěřila oblíbená herečka. „Proto se obloukem vyhýbám všem invazivním metodám,“ dodala Jana, která přiznala, že občas po představení padne vyšťavená do postele a pak ví, že už je nejvyšší čas dopřát pleti pořádný relax v salonu, jenž je přímo naproti Studia dva.

Procházky, túry a kolo...

Velmi důležité je podle Zlaty si také dělat malé radosti, které vedou ke spokojenému životu. „S Petrem jsme se teď vrátili z Burgundska. Když práce dovolí, rádi odcestujeme na čtyři, pět dní. Chodíme také na procházky, na túry a vyjíždíme na kola,“ prozradila Adamovská, jejímž manželem je herec Petr Štěpánek (73).

Jana Krausová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hermanka
3. 6. 2022 • 00:27

Ať Krausová nepovídá! Je sešitá celá i víčka má. Proč to nepřizná? Na plakátu s Rodenem je úpně těma plastikama změněná. Jsem sestrou. Kam pravidelně na zákroky chodí

chachacha
1. 6. 2022 • 12:12

Nauč se psát, hloupý absolvente zvláštní školy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.