Zlata Adamovská o manželovi: Herce jsem nikdy nechtěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlata Adamovská o manželovi: Herce jsem nikdy nechtěla!

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek v show 7 pádů Honzy Dědka
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek v show 7 pádů Honzy Dědka (Marek Pátek, FTV Prima, TV Nova, archiv)

Že odříkaného chleba je největší krajíc, ví dobře Zlata Adamovská (63). Herce doma mít nikdy nechtěla. V prvním manželství s hudebníkem i v druhém s novinářem, to vyšlo, když se ale herečka vdávala potřetí, »ano« tehdy říkala už kolegovi, herci Petru Štěpánkovi (73).

„Mě nikdy nenapadlo chtít herce. Jsou sebestřední a furt řeší, jestli jsou na fermanu, co hráli, a i to povídání bylo furt o tý práci jenom, a to jsem prostě nechtěla. Já jsem herce neměla nikdy ani v merku, nikdy jsem s žádným nechodila,“ vysvětlila Adamovská. Pak se ale jednou během natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě v pauze zapovídala u plotu právě se Štěpánkem, a láska byla na světě.

Zlata Adamovská & Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...

Téma, u kterého kolegové našli společnou řeč, nebyla však jejich práce, ale vrtačky. „My jsme oba kutilové. Já to můžu prozradit, my si říkáme Pat a Mat,“ prozradil současný manžel Adamovské v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Herečku tak můžete častěji potkat v některém z hobby marketů než v obchodech s oblečením. Tajná svatba Adamovské a Štěpánka proběhla před devíti lety.

Jasně řekla ne, a přesto ji znásilnil! Toto trauma prožívala tentokrát Anna Slováčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.