Adamovskou vyděsil Štěpánek: Petr popíjel a najednou spadl na zem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamovskou vyděsil Štěpánek: Petr popíjel a najednou spadl na zem

Tajemství svatby Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka: Žádost o ruku v horečkách!
Tajemství svatby Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka: Žádost o ruku v horečkách! (Marek Pátek, FTV Prima, TV Nova, archiv)

Dobrodružné zásnuby prožila před lety Zlata Adamovská (63), když vyrazila tehdy ještě s partnerem Petrem Štěpánkem (73) do Keni na safari. Přesně na Silvestra herečku sužovaly vysoké horečky a vtom oblíbený herec poklekl a požádal ji o ruku...

Nebyla to tak úplně romantika, jak by si každá žena přála, ale o to více si zásnuby Zlata pamatuje.

Spadl na kolena

Vysokou čtyřicetistupňovou horečku způsobila herečce prudká změna teplot a jako na potvoru to vyšlo na poslední den v roce. „Chtěla jsem vydržet do půlnoci, když už mám zážitek být v Keni na Silvestra. Petr popíjel a najednou spadl na zem na kolena. Říkala jsem si, že přebral a že ho v té horečce asi neodnesu,“ popsala Zlata se smíchem v show 7 pádů Honzy Dědka. „Vtom romanticky vytáhl krabičku, nabídl prsten, a jestli si ho chci vzít. V té horečce jsem řekla ano,“ dodala Adamovská, která se za Štěpánka provdala 28. června 2013. Svatba byla tajná a probíhala na terase jednoho z pražských hotelů.

Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...

Nepamatoval si ji

Cestu si k sobě herci hledali dlouho, jako kolegové se znají už neuvěřitelných 40 let, když se poprvé potkali v roce 1981 v pohádce O stříbrném a zlatém vajíčku. „Představte si, že tu pohádku si Petr nepamatuje. Takovouhle kočku dostane pak nakonec do náruče. Skončili jsme spolu u pece. A on si to nepamatuje,“ řekla Zlata na adresu manžela. „Mladé holky mi nějaké dávali a já neměl čas. Měl jsem v merku jiná děvčátka,“ vysvětloval Petr se smíchem.

Generálka obřadu

Dohromady je svedlo natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde před kamerou jako Běla a Eduard měli jakousi generálku svatebního obřadu. Další vtipné historky nejen z hereckého manželství můžete sledovat dnes ve 21.35 na Primě.

7 pádů Honzy Dědka: Proč se Polívka na stará kolena ženil?

Video se připravuje ...

Do třetice všeho dobrého

Pro Petra i Zlatu se jedná o třetí manželství a oba doufají, že je už posledním. Prvním manželem Adamovské, ač na pouhé čtyři roky, byl publicista Vadim Petrov (64). Kvůli nevěře se rozvedla s publicistou Radkem Johnem (67), který tak trochu zapomněl říct, že má bokem další rodinu. Petrovou první ženou byla herečka Regina Rázlová (74), kterou opustil kvůli o 14 let starší Vlastě Janečkové (†77), která režírovala pohádku Zlatovláska, kde hrál Štěpánek roli Jiříka. S Vlastou byl až do její smrti v roce 2012.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.