Láskyplná péče Adamovské o mámu: Do života jí dala zásadní radu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Láskyplná péče Adamovské o mámu: Do života jí dala zásadní radu

Zlata Adamovská s maminkou
Zlata Adamovská s maminkou (Pavel Machan)

Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem v jejich pražském domě starostlivě pečují o hereččinu maminku.Ta se před důchodem živila jako prodavačka a později pracovala jako úřednice v kanceláři. A coby moudrá žena kdysi dceři dala veledůležitou radu!

„Mám ještě starou maminku, která u mě bydlí, a starám se o ni," přiznala Zlata Adamovská v rozhovoru pro Expres.cz. Jako dcera jí vděčí za mnohé, třeba i za radu, kterou se dodnes ve svém životě řídí!

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se

Video se připravuje ...

„Když jsem v sedmnácti odcházela z domova, opouštěla jsem tehdy panelákový byt, kde jsem bydlela já, moji rodiče, můj bratr, jeho žena a jejich dvě malé děti, tak mi máma řekla: jaký si to uděláš, takové to budeš mít. To byla zásadní rada. Pro mě to tehdy nebyla velká pomoc, ale pak jsem si mockrát uvědomila, že je důležité, aby člověk ve spoustě věcech spoléhal sám na sebe, vzal za svá rozhodnutí a za své činy zodpovědnost a nespoléhal se na to, že mu někdo pomůže. Když se tak stane, tak je vítaný dárek na cestě životem, ale je lepší, když člověk na ty druhé nespoléhá a je schopný si poradit sám," tvrdí herečka na webu Život v Česku.cz.

Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.