Adamovská od Štěpánka zuří: CÍTÍM SE DISKRIMINOVANÁ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adamovská od Štěpánka zuří: CÍTÍM SE DISKRIMINOVANÁ

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek  (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Dvaašedesátiletá herečka je naštvaná! Adamovskou dopálilo, že i když má dostatek protilátek po prodělání covidu, není to bráno za rovnocenou alternativu očkování. Navíc Zlatě injekci do ramene lékaři nedoporučují. 

„Cítím se diskriminovaná, že moje protilátky nejsou uznatelné k potvrzení mojí bezinfekčnosti. Teď už jsem docela v kondici, ale dva měsíce po prodělání nemoci jsem sotva vyšla schody a odehrané představení Misery pro mne bylo srovnatelné s uběhnutím maratonu. Naučila jsem se víc odpočívat a musím říct, že to vůbec není špatné," kleje Zlata Adamovská na webu iDnes.cz.

Štěpánek promluvil o těžké operaci: Léto jsem strávil po nemocnicích!

Video se připravuje ...

„Protilátky mi vytvořila moje imunita, mám jich dostatek. Přesto tato moje silná pozitivita ochrany před onemocněním covid-19 není uznána jako alternativa k očkování, což je přeci způsob, jak získat protilátky, ne? A já jich mám možná víc než očkovaní jedinci. Lékaři mi očkování v mém případě vyloženě nedoporučují," tvrdí oblíbená herečka. 

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.