Adamovská a Štěpánek: Téhle zprávě ze soukromí se nechce ani věřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adamovská a Štěpánek: Téhle zprávě ze soukromí se nechce ani věřit!

Petr Štěpánek a Zlata Adamovská
Petr Štěpánek a Zlata Adamovská (Foto Aha! – Martin Přibyl, Petr Novotný, TV Nova)

Některé zlé jazky rozjely hon na slavnou dvojici z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě. Kromě toho, že někteří tvrdí, že jejich vztah pomalu, ale jistě směřuje k rozvodu, nebojí se dát známé herečce pořádnou sodu. Opravdu se tolik hádají a jejich vztah je tak neharmonický, jak někteří tvrdí?

„Už na začátku vztahu jsme si řekli, že na sebe nic nebudeme hrát. Že si budeme říkat i nepříjemnou pravdu do očí. Už nemáme čas v sobě něco dusit. Chceme spolu mluvit ve všem na rovinu, protože jsme si už prošli kus života…. Vím, že jsem holka do nepohody. Dokážu klidně sama vyměnit kolo u auta, a když budu jíst dva suché rohlíky, nebude mě to trápit. Nejsem vůbec rozmazlená a jsem na to pyšná,“ pověděla podle časopisu Můj čas na kafíčko Zlata.

Když se tak v jejich vztahu objeví mráček, ani jeden z této slavné dvojice se z toho nehroutí a nerozjíždí žabomyší války, které by vedly k rozvodu. Proč však někteří neustále tvrdí, že je jejich manželství před koncem a Adamovská je pořádná semetrika? Vynořily se také zvěsti, že se herečka soustředí jen sama na sebe, nedovoluje Štěpánkovi utrácet jejich peníze, neustále vyžaduje to, aby ji manžel vychvaloval atd. Všechny tyto důvody pak údajně směřují k tomu, že je slavný pár před rozchodem a už si tolik nerozumí. Poslední kapkou přitom měla být koronavirová pandemie, kvůli které byli herci bez práce a museli spolu trávit více času v partnerské "ponorce."

Zlata Adamovská o hraní s manželem: City stranou, jsme profíci!

Video se připravuje ...

Vzhledem k vyjádření samotné Adamovské jsou však podobné dojmy liché a manželé Adamovská a Štěpánek absolutně nemají takové problémy, jak někteří tvrdí. Zlata sice patří mezi temperamentnější ženy, Petr však určitě věděl, do čeho jde a ve svém věku si už je vědom toho, co mu vyhovuje a co naopak není jeho šálek kávy.

Zlata Adamovská: Jsem sova i skřivan, přijde mi škoda život prospat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
16. 7. 2020 • 16:18

On býval moc hezký a pěkně toho zneužíval. A ženy měl asi rád starší, viz. zemřelá manželka Janečková, Rázlová nevím, ale s tou byl strašně krátce. Teď už je to dědouš, Adamovská je stále pěkná

tenerife
16. 7. 2020 • 08:42

Paní Adamovskou mám jako herečku také moc ráda,ona je ten typ ženy jak se říká do vozu i do kočáru,ale pan Štěpánek mně jako herec nesedí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.