Tajemství posledního dílu Ordinace: Co teď bude s Adamovskou, Štěpánkem a spol? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství posledního dílu Ordinace: Co teď bude s Adamovskou, Štěpánkem a spol?

V Kamenici řeší Zlata Adamovská náročný případ.
V Kamenici řeší Zlata Adamovská náročný případ. (Foto: TV Nova, ara)

Není to definitivní sbohem. Další díl Ordinace bude, ani vedení Novy teď ale nedokáže říct kdy. „Současná situace nám neumožňuje vysílat ve frekvenci, na jakou je publikum 15 let zvyklé,“ řekla Aha! ředitelka korporátní komunikace TV Nova Lucie Melecká. Aha! zjišťovalo, co se bude dít s osudy Aničky Slováčkové (24), Petra Štěpánek (71) a spol. před nucenou pauzou. Diváci je naposledy uvidí dnes večer...

Zlata Adamovská (61) alias Běla Vašíková
Duševní porucha
Běle se za pomoci sester konečně podařilo rozlousknout záhadný případ malé pacientky Svátkové. Ta měla vážné zdravotní problémy, ale jejich příčina byla všem velkou neznámou. Podezření sestřičky Saši v podání Táňi Hlostové (30), že holčičce ubližuje její matka, se všem zdálo přitažené za vlasy. Navíc ostatní měli vůči Saše víc předsudků než pochopení. Nakonec se potvrdí, že jde o Münchhausenův syndrom, při kterém je záměrně předstírána tělesná porucha. To ovlivní i atmosféru mezi sestrami na urgentu. Přijme kolektiv lesbickou sestru Sašu?

Petr Štepánek (71) alias Eduard Valšík
Vážná nemoc
Primář Mára (Robert Jašków) je ve sporu s Petrem Štěpánkem alias ředitelem nemocnice Eduardem Valšíkem kvůli přístupu k pacientům. Mára se snaží Valšíka znejistět narážkami na jeho vyšší věk. A případ intoxikovaného kluka ho spojí se synem Patrikem v podání Patrika Děrgela (31) proti Valšíkovi. Ten se ale skutečně cítí oslabený. Ač se všemožně snaží na sobě nedat únavu znát, i jeho nejbližší okolí vidí, že je na pokraji sil. Není vyhlášená kapacita kamenické nemocnice vážně nemocná?

Anička Slováčková (24) alias Radka
Komplikovaná láska
Radka se zamilovala do Vojty, kterého hraje Ivan Lupták (33). Ten ale jejich vztah bere pořád jako divadlo, které ho má ochránit před drobnohledem primáře Máry – Robert Jašków (50). Radce je to líto, ale před Vojtou na sobě nechce nechat nic znát. Jenomže Radka Vojtovi prozradí smutné tajemství ze svého dětství a dospívání a navíc udělá něco, co Vojtu přiměje se na Radku podívat i jinak než jako na dobrou kamarádku. Bude z toho láska?

Jana Holcová (44) alias Zita
Poslední přání
Zita (Jana Holcová, 44) s Hanákem (Radim Fiala, 49) doma prožívají idylku, v práci ale Zitu čeká těžký týden. Nejprve soud a pak rozčarování z LDN, kam nechala umístit svého prominentního pacienta Rédla (Jan Komínek, 26). Rédl trpí svalovou dystrofií a na LDN se jeho zdravotní stav radikálně zhoršil. Má proleženiny, je podvyživený, umírá... Zita se mu snaží splnit jeho poslední přání – chce se dožít narození své sestřičky. Ta má přijít na svět každým dnem. Stihne Rédlova maminka porodit dřív, než Tomáš vydechne naposledy? Hanákovi se Zitou ale kvůli tomu uniká, že šikana Filipa (Adam Vojtek, 7) se stupňuje a vede k obrovskému dramatu...

Martin Zounar (52) alias Bobo Švarc
Ďábelský plán
Bobovi a Heluš (Martin Zounar a Martina Randová, 48) se daří plnit sázku o milion korun, kterou uzavřeli s Hejtmanem (Pavel Nečas, 54). V malém bytě žijou s Ludvou a Libuškou Hečkovými (Zdeněk Godla, 44, a Lenka Termerová, 72) a kupodivu spolu vychází. Hejtman začíná být nervózní, cítí, že by sázku o milion mohl prohrát. A to nechce dopustit. Má ale ďábelský plán: Co kdyby Boba a Heluš přihlásil do reality show Manželská výměna? To přece tihle dva nemůžou ustát! Nebo ano?

Jak šel čas se špitálem v Kamenici
6. září 2005 – první díl první série Ordinace v růžové zahradě 1
5. ledna 2008 – první díl druhé série Ordinace v růžové zahradě 2
17. března 2020 – poprvé po 15 letech konec natáčení
9. dubna 2020 – poslední díl před nucenou pauzou

Velká proměna Aničky Slováčkové v Ordinaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
10. 4. 2020 • 10:07

... mně Růžovka chybět nebude , je neuvěřitelné , že se tahle pitomost točí už 15 let ? Jenom někteří jeho hlavní aktéři ( Adamovská , Rychlý , Štěpánek , Jirešová atd ) , kteří se díky ordinaci napakovaly se nejspíš vrhnou jako hladoví psi na nějaký další kšeft .

-bello-
9. 4. 2020 • 22:48

15 let Růžovky?
Já neviděla jediný díl a nemám kolem sebe lidi, kteří by to sledovali.Tak nevím, kdo může být divákem.Jednou jsem nahlídla, abych věděla a pochopila jsem, že to holt není pro mě.Neznám lidi, co sledují TV pravidelně,natož serilály a la Ulice, Růžovka a další takový.Prostě neznám.

tenerife
9. 4. 2020 • 11:38

to avenata chápete to správně,moje tchýně to sleduje, téměř od začátku, já ji v posledních letech musím se***vat tím, že to sleduji také, ona to chce potom rozebírat, jak slovní rozbor, je bývalá češtinářka, má 88, už ji připravuji na to,že dnes je poslední díl,snad to přežijeme, tak hlavně zdraví

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.