Godla skončil s Ordinací: Nemůže splácet dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Godla skončil s Ordinací: Nemůže splácet dluhy!

Video se připravuje ...

Dluží, kam se podívá. Zděněk Godla (44) díky natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, byl jen tak tak schopný pokrýt splátky svých dluhů. Nyní ale natáčení seriálu dostalo kvůli koronaviru a nouzovému stavu stopku. Bude to pro romskou hvězdu seriálu Most! likvidační?

„Vše je na dobré cestě,“ pochvaloval si ještě před časem a přestal natáčet. A to mu udělalo pěknou čáru přes rodinný rozpočet. Manželka Jana (38) je v invalidním důchodu a Godla měl podle infromací z veřejně dostupných zdrojů splácet neuvěřitelných 41 tisíc korun za měsíc! „Je to pí*ovina. Předělali mi to. Byl tam omyl a mám to teď udělané tak, že když třeba vydělám třicet, tak z toho dostanu osmnáct,“ tvrdí romská seriálová hvězda.

To ale stejně neřeší otázku z čeho bude jeho rodina živa. „Je to teď blbý, nevím, jak dlouho to bude zastavený. Nevím, jak to teď bude,“ reagoval herec na otázku ohledně natáčení Ordinace. Není žádným tajemstvím, že s manželkou Janou nasekali dluhy za několik milionů. A jelikož nemají podle dostupných materiálů žádný majetek, který by mohli prodat a dluhy tím zalepit, poslední možností bylo pro manžele vyhlášení osobního bankrotu. „Manželka má nějaký příjem, takže to zatím zvládáme,“ dodává Zdeněk, který nejspíš do podzimu o práci nezavadí. „Nemám, nemám nic, snad bude něco od září,“ uzavřel Godla.

Má podmínku!
Godla úřadům nepřiznal svůj příjem a dál si nechal vyplácet peníze od státu. Celkem si tak manželé přišli na částku 56 412 Kč. Za podvod mu začátkem března soudkyně Iva Dvořáková napařila 7měsíční trest odnětí svobody s podmínkou na rok a čtvrt, jeho žena si odnesla trest o něco přísnější. „Obžalovaná byla odsouzena na 12 měsíců s podmíněným odkladem na 18 měsíců,“ řekl tiskový mluvčí.

Zdeněk Godla o exekucích: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.