Zdeněk Godla o natáčení v Ordinaci: Jsem v p*deli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdeněk Godla o natáčení v Ordinaci: Jsem v p*deli!

Zdeněk Godla
Zdeněk Godla (Martin Hykl)

Zdeňka Godlu (44), který se do podvědomí diváků dostal díky své roli Franty z oblíbeného seriálu Most!, mohou fanoušci vidět seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. A jak sám přiznal, hraní v tomto seriálu není žádný med.

V seriálu z nemocničního prostředí Godla hraje nevlastního bratra MUDr. Boba Švarce v podání Martina Zounara (52). Když ho poprvé oslovila produkce, rozhodně se hned v první vteřině jenom neradoval.

Co ho napadlo, když ho produkce seriálu oslovila? „Že jsem v p*deli,“ řekl upřímně pro eXtra.cz Godla. Herec si velmi dobře uvědomuje, že role v Ordinaci je úplně jiná, než ta v seriálu Most!.

„Poznal jsem, jak to tady frčí. Jak jsou rychlí, sice věčně neumím text, ale snažím se. Šprtám. Doma i v autě cestou na natáčení mi vždycky někdo předčítá scénář a já odpovídám. Martin Zounar i Lenka Termerová mi pomáhají. Oni umí improvizovat, když něco zkazím, umí nahodit a navázat,“ svěřil se Godla.

 Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová v Ordinaci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
8. 11. 2019 • 08:57

Proč není možnost se vyjádřit k stavu oné hvězdy Godli...??, Lidé v okolí ho dobře znají a to že neplatí své dluhy je vypovídající...
Ubohost nejvyššího kalibru a pak se nelze divit odporu pracujících lidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.