Hvězda Ordinace Zdeněk Godla: Je zpátky u lopaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Ordinace Zdeněk Godla: Je zpátky u lopaty!

Ze Zdeňka Godly nejspíš moderátor nebude.
Ze Zdeňka Godly nejspíš moderátor nebude. (Hykl Kundrát Machan Pátek)

Často říkal, že jeho původní práce kopáče a zedníka mu někdy chybí a že by mu nevadilo vzít čas od času lopatu zase do ruky. A protože přání bývá otcem myšlenky, nedávno se Zdeněk Godla (45) alias Franta ze seriálu MOST! či Ludva z Ordinace ke své profesi vrátil.

Dostal totiž roli v novém seriálu Terapie sdílením. V díle nazvaném Oprava komunikace si zahrál dělníka Karla. „Roli v seriálu jsem přijal, protože si rád připomenu tuhle práci. Mám ji spojenou se spoustou skvělých zážitků. Navíc hraju člověka, co maká, a to mě těší. Sám jsem jím dlouho byl, dělal jsem kopáče a zedníka,“ svěřil se Godla. „Připomíná mi to tu dobu, kdy jsem měl klasické zaměstnání s pevnou pracovní dobou i povinnostmi, a občas mi to i trochu chybí,“ potvrdil náš nejobsazovanější romský herec současnosti.

Zdeněk Gogla o tragédii v práci! A jak funguje jeho manželství?

Video se připravuje ...

Osmidílný seriál má podtitul O esemeskách a lidech a tvoří uzavřené příběhy inspirované krátkými zprávami, které byly skutečně odeslány. „Po esemesce jsem se nikdy s nikým nerozešel, ale moje manželka se mnou asi jo, když jsme se hádali,“ přiznal se smíchem Godla. „Když je něco potřeba řešit, je pro mě lepší pobavit se o tom tváří v tvář, bez telefonu,“ dodal. Jednotlivé epizody uvádí každou neděli až do 13. prosince internetová televize Mall.tv.

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.