Zadlužený Godla skóruje: Přetahují se o něj televize | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zadlužený Godla skóruje: Přetahují se o něj televize

Jméno si udělal v kontroverzním seriálu Most!.
Jméno si udělal v kontroverzním seriálu Most!. (Foto - ČT, Instagram.com, FTV Prima)

Dluží téměř milion, dlouho nemohl zavadit o práci, a teď se o něho perou hned tři televize! Po fenomenálním úspěchu seriálu MOST!, v němž ztvárnil romského popeláře Frantu, se neherci Zdeňku Godlovi (43) s jednadvaceti exekucemi na krku hrne jedna nabídka za druhou. Už dnes vpodvečer se objeví v pořadu Prostřeno! jako poslíček s pizzou.

„Dobrý večer,“ zahlaholí známým hlasem a vpadne mezi překvapené amatérské kuchtíky. „To byla čórka tady,“ drsně okomentuje pizzu, kterou přinesl. Zdeněk sice neprošel ani hereckou konzervatoří, poslední dobou je ale na obrazovkách víc než řada jeho vystudovaných kolegů. Před kamerou se mu tak zalíbilo, že teď kývl na nabídku svého kamaráda a soutěžícího Olivera, aby přišel pobavit soutěžící v dnešním díle pořadu Prostřeno! na Primě. Přitom ještě rok a půl po natáčení seriálu obcházel úřady práce a spoléhal na přivýdělek u známého coby řidič vysokozdvižného vozíku. Pak si ho ale vyhlédla TV Nova a hodila mu lano do jednoho z nejsledovanějších seriálů Ordinace v růžové zahradě.

„Mohu potvrdit, že ztvární bratra doktora Švarce. Diváci se jistě budou ptát, jak je možné, že má Bobo Švarc takového sourozence – a já mohu slíbit, že to nebude jediným překvapením,“ potvrdila Aha! kreativní producentka seriálu Simona Matásková (51). Kromě toho se Godla na Velikonoční pondělí objevil ve velkém zábavném pořadu ČT Duety pro Kuře. V Prostřeno! ho můžete sledovat už dnes večer od 17:50 na Primě.

V dluhové pasti

Zdeňku Godlovi sice konečně svitla naděje na zlepšení stavu jeho účtu, pořád ale bude mít co dělat, aby všech 21 exekucí v celkové výši 915 935 korun poplatil. V Ordinaci by jako jedna z hlavních postav mohl točit šest až osm dní, a pokud herci inkasují za den na place deset až dvanáct tisíc korun, může jeho měsíční příjem dělat až 96 tisíc. S takovou výplatou by se z toho mohl vyhrabat... „O svých dluzích vím a snažím se je splácet, ale zašlo to tak daleko, že mi u dveří neustále stojí exekutor a něco mi zabavuje. Nejstrašnější na tom začíná být to, že ani nevím, kam co jde,“ svěřil se v civilu trojnásobný táta.

 Most! skončil, co bude dál? A Pomeje tajil nesnesitelnou bolest

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.