Seriálová hvězda Zdeněk Godla: Z MOSTU! DO ORDINACE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seriálová hvězda Zdeněk Godla: Z MOSTU! DO ORDINACE

Zdeňka Godlu čeká další natáčení.
Zdeňka Godlu čeká další natáčení. (zdeněk godla, seriál most)

Jde z role do role! Zdeněk Godla (43) z Chomutova, kterého proslavila role cikána Franty v seriálu MOST!, dostal nabídku do dalšího seriálu. Ještě před pár měsíci nezaměstnaný v evidenci úřadu práce s milionovou exekucí bude zase hrát. A to u konkurence...

Sáhla po něm nejsledovanější TV Nova. „Budu hrát bratra Boba Švarce. Víc nevím a ani bych nemohl prozradit,“ pochlubil se Godla, že jeho novým parťákem místo Martina Hofmanna (40) coby Luďana bude Martin Zounar (51).

Televize mlčí
„Už se těším. Natáčení mě baví. Pořád v tom nacházím něco nového,“ řekl deníku Aha! u holiče v Chomutově, kde se byl zkrášlit u mistra holiče na včerejší velkou autogramiádu k seriálu MOST! v mostecké Severce. TV Nova ale zatím o angažování Godly v Ordinaci v růžové zahradě mlčí.


Přišel o práci

Od natáčení seriálu České televize, které skončilo předloni, o roli nezavadil. Pracoval ve firmě na výrobu auto součástek, ale ze zdravotních důvodů musel skončit. „Neprošel jsem zdravotní kontrolou kvůli zkráceným karpálům,“ upřesnil Godla. Hrál už ve filmech Cesta ven, Nikdy nejsme sami, Skokan a další. V seriálech Rapl 2, Štafl, Most!.

Už seká latinu
V minulosti byl odsouzen jako spolupachatel loupežného přepadení. Ve vězení si za to odseděl pět a půl roku a v roce 1999 byl propuštěn. Od té doby seká latinu. Sám říká, že díky manželce.

Hlášku Dycky Most! vymyslel Hofmann
Hláška, která je v podtitulu seriálu a ovládla celé Česko, je dílem hlavního představitele Luďana. „Ve scénáři bylo napsáno Navždy Most, což jsem si nebyl jistý, že je to ono. A vylezlo ze mě: Dycky Most bez V, což je správně. Protože: Vždycky Most, zní taky divně. Tak to celé vzniklo,” zavzpomínal Martin Hofmann (40).

Osm dílů a konec! Přichází Zkáza...
Seriál MOST! se za osm dílů stal fenoménem s obří sledovaností. O pokračování jeho tvůrci ale nechtějí vůbec slyšet. „S Martinem Hofmannem jsme do Honzy Prušinovského šťourali, aby bylo pokračování. Na předpremiérách seriálu v kinech, kam jsme jezdili, se na to dokonce ptali i diváci. Ale on řekl jasně ne! Za tím si stále stojí. A já si myslím, že je to v pořádku,” svěřila se herečka Erika Stárková. Milovníci drsného humoru ale nemusejí být zklamaní. MOST! na obrazovkách ČT1 už od příštího pondělí vystřídá seriál Zkáza Dejvického divadla.

Ukázka ze seriálu Most!:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ingmatveev...@...
27. 2. 2019 • 17:39

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.