Marta Dancigerová z kontroverzní pohádky: Co všechno ukázala Zlatovláska v Ordinaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marta Dancigerová z kontroverzní pohádky: Co všechno ukázala Zlatovláska v Ordinaci

V seriálu poplete hlavu Benonimu alias Markovi.
V seriálu poplete hlavu Benonimu alias Markovi. (Foto TV Nova, ČT)

Jako Zlatovláska v pohádce Slíbená princezna se Marta Dancingerová (27) s nikým, ani ničím nemazlila. A pro ránu nejde daleko ani jako boxerka Erika v Ordinaci v růžové zahradě 2. Jediné, čeho se zalekla, je nahota. Ve sprše se místo ní svlékla náhradnice.

Milostnou scénu, kdy Erika svede zadaného doktora Marka v podání Štěpána Benoniho (34), musela herečka natáčet hned první dny, než se stačila ohřát v seriálových ateliérech. „Milostná scéna byla takovým křtem ohněm pro nás pro oba. Stáli jsme tam nejdřív jako tydýti. No to je vždycky trochu trapné, ale nakonec to dopadlo snad v pohodě. Během natáčení milostných scén se řeší hlavně technické věci,“ přiznala Dancingerová, která ovšem před kamerou nešla donaha.

„Ne že bych se nikdy nesvlékla během natáčení, ale když byla možnost mít dublérku, ráda jsem toho využila. Když se vyskytne scéna, kde to nepůjde a bude to mít opodstatnění, třeba to udělám. Ale teď to šlo udělat jinak, a tak jsem za to byla ráda,“ okomentovala Marta erotickou scénu ze včerejšího dílu.



Tréninky boxu

Zato v boxerském ringu Cinova Zlatovláska náhradnici nepotřebovala. „Prošla jsem lehkou průpravou boxu. Učil mě Matouš Rajmont. Myslím, že se ze začátku bál, kdo na tu hodinu přijde, a asi si myslel, že přijde holka s dlouhýma gelovýma nehtama a nebude umět ani skákat přes švihadlo. Tak to se mu snad pak ulevilo, že nejsem úplný kopyto,“ přiznala herečka. Jednoduché to ale pro ni není. „Je to docela náročné. Ten trénink není jenom o fyzické stránce, ale je to i zátěž na hlavu. Snad jsem pochytila, o čem ten box je, ale nemůžu říct, že jsem boxerka. Přemýšlím, že bych v tom ale i pokračovala, bylo to zábavný. Sem tam mi Matouš nějakou vrazil, když viděl, že se nekryju. Nebyla to žádná velká rána, ale člověk se přece jenom otřese,“ dodala Dancingerová, která má díky přípravě na natáčení tělo samý sval.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.