Nečekaný třesk v Ordinaci: Vrací se největší padouch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaný třesk v Ordinaci: Vrací se největší padouch!

Záporák Zajíc znovu v akci!
Záporák Zajíc znovu v akci! (Foto TV Nova)

Ztělesněné zlo je zpět! Do Ordinace v růžové zahradě 2 se vrací největší padouch všech dob MUDr. Tomáš Zajíc v podání Braňa Holička (33), vedle něhož bledne i docent Mára Roberta Jaškówa (49). Herec o to přitom nestál... Jeho návrat si vyžádali sami diváci!

Před pěti lety vstupoval Holiček do seriálu jako mladý doktor Zajíc, o dva roky později příběh opouštěl s nálepkou tehdy největšího záporáka seriálu. A teď je zpět. „To jsme udělali úmyslně. Jeho jméno totiž během výzkumu mezi diváky znělo mnohokrát. Zajímalo je, kam ten padouch s miminkem odešel a jak žije,“ prozradila kreativní producentka Simona Matásková (51). Holiček coby MUDr. Zajíc totiž z Ordinace zmizel poté, co se mu zabila při autonehodě žena Stela. Lékařům se ji nepodařilo zachránit. Dítě, které nosila pod srdcem, přežilo a ujal se ho táta Tomáš.



O něm bez něj

Herec ale z Ordinace neodešel. Stal se součástí dramaturgického týmu a také jedním z režisérů. Vrátit se na obrazovku ale sám od sebe nechtěl. „Rád bych předeslal, že já na rozhodnutí o Zajícově návratu nemám žádný podíl. Když došlo na tohle téma, řekl jsem, že se k tomu vůbec nebudu vyjadřovat. Nebyl jsem dokonce ani u toho, když se o tom rozhodovalo. Ani potom jsem z pozice dramaturga tu postavu nepřipomínkoval, nechtěl jsem do toho zasahovat jinak než jako režisér,“ prozradil Holiček.



Návrat vyhrožování?

Jako profesionál je připravený na problémy spojené s jeho záporákem. „Klasicky si mě lidé začali plést s postavou, a tak se na mě sesypala sprcha facebookových útoků, které vyhrožovaly mně i mojí manželce. Bylo to nechutný, ale už je to pryč,“ svěřil Braňo poté, co zmizel z obrazovky. Nyní jen tiše doufá, že s jeho návratem se výhrůžky nezačnou opět vynořovat.

Suchařípa: Dost bylo Brna!
Kromě Braňa Holička se v kamenické nemocnici opět objeví také David Suchařípa (53). A spolu s ním se vrací gynekolog MUDr. Dan Kroupa, kterého scenáristé nechali před deseti lety odstěhovat se do Brna.

Nový seriál i pokračování Modravy

Kameňák
vysílání: pátek od 20:20
Už 22. února se na obrazovkách TV Nova poprvé objeví seriál volně navazující na stejnojmennou sérii. V zatím nespecifikovaném počtu dílů se opět objeví Pepa Novák jako starosta Kameňákova, který bude bojovat o prvenství v celorepublikové soutěži o Pozitivní město roku.

The Voice Česko Slovensko
vysílání: neděle od 20:20
Nedělní večery budou patřit pěvecké soutěži, z dřívějška známé jako Hlas, s novou moderátorskou dvojicí zpěvaček Terezou Kerndlovou (32) a Márií Čírovou (30). V porotě zasedne Vojtěch Dyk (33), Jana Kirschner (40), raper Kali (36) a rocker Pepa Vojtek (53).

MasterChef Česko
vysílání: středa od 21:30
Už dva díly má za sebou kulinářská show, kde o osudu amatérských kuchařů rozhoduje trojice profíků ve složení: michelinský kuchař Radek Kašpárek (37), trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař Jan Punčochář (39) a kuchařský talent Přemek Forejt (31).

Ulice
vysílání: pondělí až pátek od 18:25
Nekonečný seriál odstartoval také velkým návratem Jakuba Štáfka (28), kterého čeká autonehoda. Vedle osudů známých postav ožije Ulice novými příběhy a postavami. Jednou z nich je i barvoslepá učitelka Magda. Hraje ji Veronika Čermák Macková (25), manželka herce Hynka Čermáka (45).

Specialisté
vysílání: pondělí od 20:20
Každé pondělí hned po Televizních novinách se od začátku roku řeší nejrůznější kriminální případy a tak tomu bude celé jaro. Vyšetřování se opět chopil tým Specialistů – David Prachař (60), Jakub Štáfek (28), Zuzana Kajnarová (36) a Jan Zadražil (43).

Připravované projekty
V současné době televize Nova pracuje na třetí sérii dokureality z porodnice Malé lásky. Natočených je i osm nových dílů veleúspěšného seriálu Policie Modrava a připravuje se také pokračování časosběrného dokumentu z prostředí ženské věznice s názvem Holky pod zámkem.

Na video s Braňo Holičkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
aveneta
18. 1. 2019 • 11:31

Jo..hrál zcela nepozitivní roli, ale to neznemená že je špatný herec, jen ho neznám v jiných rolích....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.