Noční můry Morávkové kvůli roli v Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Noční můry Morávkové kvůli roli v Ordinaci!

Morávková osud svojí seriálové postavy hodně prožívá.
Morávková osud svojí seriálové postavy hodně prožívá. (Profimedia.cz)

Ani třídenní pobyt v rakouských Alpách, kam si jela Dana Morávková (47) s manželem Petrem Maláskem (50) odpočinout, herečce nestačil. Ztráta seriálové Haničky v Ordinaci v růžové zahradě dává herečce pěkně zabrat i v civilním životě. Dokonce tak, že se netají občasnými nočními můrami.

„S Honzou Čenským jsme oba rodiče a každý rodič nám jistě dá za pravdu, že ten pocit, když třeba jenom na setinu sekundy nevíme, co se s naším dítětem děje, je jako zlej sen. To se vám úplně zastaví srdce,“ svěřila Aha! Dana, které se před časem svíralo hrdlo úzkostí při každém natáčení seriálu, tedy téměř denně„Je to asi to nejtěžší, co jsem v Ordinaci kdy hrála. Točíme už duben a Haničku jsme ještě nenašli,“ prozrazuje Morávková.

I proto se prý nemůže dočkat, až tento týden naskočí v Divadle Broadway opět do muzikálu Trhák. Tam si radostně prozpěvuje Jsem dívka křehká jako motýlek, stejně jako před osmatřiceti lety Laďka Kozderková (†37) ve stejnojmenném filmu.

„To víte, že se těším na roli listonošky Ticháčkový, už se mi o ní i zdá. Při tý roli si konečněodpočinu, určitě ještě víc než v lázních. Oproti vystresované Zdeně Suché, které se ztratila dcera, je to sranda hraní, přiznává Morávková. Jak ale dodává, na svoji životní seriálovou postavu dopustit nedá.

 Někdejší princezna Dana Morávková: Už mám věk na královny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
4. 2. 2019 • 09:25

Ordinace....no, není vrchol produkce, ale starší generace se raději podívá na toto než-li seriál kde Dejdar hraje ono dlouhovlasé přiblblo či nekonečné politické debaty, které nikam nevedou. Teď běží také obstojný seriál Modrý kod...tak aspoň ten průměr než ty hovadiny

josefvyskoc
4. 2. 2019 • 08:43

Moravková prolomila mečení, to je bomba, z toho zamrazí !

ivanak
4. 2. 2019 • 06:57

Takovou hovadinou jako je Ordinace?To je taková slátanina,že ty herci,co tam hrají,klesli opravdu hluboko.Ale peníze jsou holt peníze,tak kdyby tam čert na koze jezdil,budou dobrý.A to je přesně o tom,že takový herec jako pan Munzar by v takové slátanině ani nehrál,byl to pan HEREC a ti už bohužel vymírají...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.