Dana Morávková: Jsem psychicky na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dana Morávková: Jsem psychicky na dně!

Dana Morávková: To, co Zdena prožívá v Ordinaci, bych nikdy nechtěla zažít.
Dana Morávková: To, co Zdena prožívá v Ordinaci, bych nikdy nechtěla zažít. (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Psychické i fyzické týrání! To na vlastní kůži zažila hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková (46) při útocích kolegy Jána Jackuliaka (39). Všem z toho tuhla krev v žilách.

Jako doktorka Zdena Suchá si už umí představit, co prožívají týrané ženy. S představitelem Andreje Martynčáka má za sebou scény plné slovních urážek, ale i facek. „Bylo to první natáčení, kdy Zdenu Martynčák poprvé hodně fyzicky napadl. Všechny ty dialogy, ty scény, to teda nebyla procházka růžovou zahradou. Bylo to hodně náročné,“ přiznala deníku Aha! herečka.

„Ani ne fyzicky, ale po psychické stránce. Ale to je na té mojí profesi paradoxně to krásné. Jsem šťastná, že takovou linku mám a že ji můžu hrát, i když jsem teď absolutně vyčerpaná,“ prozradila bezprostředně poté, co natočila jeden z obrazů dne naplněného domácím násilím, který uvidíte už dnes večer na Nově.

Mnohem horší než pro Morávkovou to ale bylo pro jejího hereckého kolegu. „Je to dost nepříjemné a těžké zahrát, když to člověk v životě nezažil, ale nějak jsem se s tím popral. Co vím, čekají mě ještě mnohem těžší scény, moc si to neumím představit, protože už dnes to bylo na psychiku velmi náročné,“ prozradil Jackuliak.

Protahovaný teror aneb Kaskadér v akci 

Aby byla scéna co nejpřesvědčivější, herci ji nejprve nazkoušeli s filmovým kaskadérem Petrem Drozdou. „Ten učil hlavně Jackuliaka, jak vést ruku tak, aby rána vypadala uvěřitelně a zároveň herečku nezranil. Pak následovaly zkoušky s režisérem a minimálně 5 záběrů. Tato scéna se točila přinejmenším dvakrát tak dlouho než běžné obrazy,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že na place při natáčení všem běhal mráz po zádech a nikdo ani nedutal.

Na video s Danou Morávkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
EM1234
1. 3. 2019 • 15:19

On se na to vážně někdo dívá? Já nakoukla dvakrát... bohužel nedalo se... téměř jako ty americké odpadní výměšky

-bello-
3. 11. 2017 • 12:28

bohatymrdnikatel nevnucuj se a radši svýmu obdivovanýmu kobliháři Burešovi pomáhej se sestavením nedůvěryhodné vlády

6010
3. 11. 2017 • 09:28

Morávková tu týranou pipinu hraje excelentně.Nechápu, že takové ženské opravdu existují.Mne kdyby jednou chlap uhodil, tak bych mu již žádné další šance nedávala a vzala bych ho první věcí, která by byla při ruce, po hlavě.To jsou totiž ubožáci a nic jiného si nezaslouží.Měli by někde dávat pro takové bázlivky školení, aby se těch tyranů přestaly bát.

-bello-
3. 11. 2017 • 00:14

Chci říct paní Morávkové, že z té srajdy Růžovky jsou spíš psychicky na dně její sledovači.O tom, že ona tam hraje nenáročné epizodky a sekají to všichni jak Baťa cvičky nemá cenu psát, to ví každej.Jen se jí divím, považuje se za herečku a hraje celá blažená v seriálových šuntech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.